ابراهیم قاسمی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: استان زنجان در تمام بخشها و رشتههای فرهنگی و قرآنی دارای استعدادهای بسیاری است که در صورت فراهم شدن بستر لازم برای شکوفایی این استعدادها شاهد جهش در این بخش خواهیم بود.
رییس واحد قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان با اشاره به برنامه این اداره کل در راستای تدوین سند توسعه قرآنی بیان کرد: در این زمینه از نمایندگان موسسات و دستگاههای فرهنگی دعوت به همکاری شده و مقدمات اولیه تدوین سند فراهم است.
وی با بیان اینکه این سند نقشه راهی برای فعالیتهای قرآنی استان خواهد بود، گفت: تدوین این سند راه روشنی برای برنامه ریزان و مجریان فراهم خواهد کرد تا بر اساس آن راهبردهای لازم را عملیاتی کنند.
قاسمی با بیان اینکه دستگاههای مختلفی در حوزه قرآن و عترت فعالیت میکنند اما فلسفه تشکیل شورای توسعه فرهنگ قرآنی، جلوگیری از موازی کاری و همافزایی ظرفیتهای دستگاههای مختلف برای فعالیتهای قرآنی است، افزود: همه دستگاههای فرهنگی تکلیف دارند که در امر قرآن و عترت برنامههایی را اجرا کنند.
وی با اشاره به اینکه سند توسعه قرآنی نقاط قوت و ضعف فعالیتها را در این حوزه شناسایی خواهد کرد، گفت: این سند ۶ ساله تدوین خواهد شد.
رییس گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان گفت: در زمان حاضر ۵۷ موسسه قرآنی در این استان تحت نظارت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت می کنند.
وی افزود: حدود ۱۷ هزار نفر در استان مخاطب برنامه ها و دوره های مختلف این موسسه ها هستند.
نظر شما