به گزارش ایرنا، این جلسه با حضور نمایندگان کمیتههای مختلف انستیتو کشتی و «علیرضا دبیر» رئیس و «سیدجلال عسگری» دبیر فدراسیون برگزار شد.
دبیر در این جلسه گفت: با توجه به رویکرد جدید فدراسیون تیم مدرسین انستیتو باید استان به استان حضور یابند و دیگر کار آموزش مانند قبل نباشد که نفرات از شهرستانها به تهران بیایند یا چند استان در یک استان جمع شوند و فدراسیون کشتی مقرر کرده تا مدرسین انستیتو کشتی در مراکز استانها حضور پیدا کنند.
وی ادامه داد: آموزشها باید یکسان و همسانسازی شود و این طرح به صورت یکپارچه در کل کشور به اجرا در آید و دو موضوع برای ما مهم است یک همراهی و پویا بودن روسای هیأتهای کشتی و دوم اینکه نسبت به دانشافزایی مربیان، پرورش و بروز کردن آنها اقدام اساسی شود.
«کامبیز مرادی» رئیس انستیتو کشتی نیز گفت: نشست هماندیشی و هماهنگی کمیتههای تخصصی انستیتو بینالمللی کشتی با حضور جمعی از رؤسا، دبیرها و اعضای کمیتهها، شامل کمیتههای استعدادیابی، کمیته آنالیز، کمیته تغذیه، کمیته روانشناسی، کمیته پژوهش و سایر کمیتهها انجام شد.
وی ادامه داد: جمعی از پیشکسوتان، مربیان و «محمدحسن محبی» و «علیرضا رضایی» از قهرمانان جهان و المپیک بعنوان مهمان ویژه در این جلسه حضور داشتند و این نفرات نقطه نظرات خود را ارائه دادند و بنده نیز برنامههای اصلی، چشمانداز، کلیات برنامهها، اهداف انستیتو و سیاستهای فدراسیون کشتی را ارائه دادم.
مرادی تصریح کرد: در این نشست صمیمی در مورد موضوعات ارائه شده بحث و اظهار نظر شد و به امید خدا در جلسات بعدی با حضور کمیتههای تخصصی و بررسی برنامهها به صورت تخصصی به جمعبندی خواهیم رسید و پس از آن کار را آغاز خواهیم کرد.
مجمع عمومی فدراسیون کشتی در تاریخ ۹ دی ۱۳۹۹ و هیات رییسه فدراسیون نیز ۲۲ دی ۱۳۹۹ بنا به پیشنهاد فدراسیون، سند برنامه راهبردی کشتی را در قالب ۲۴ ماده تصویب کرد. در ماده ۲۰ این سند آمده است:
ماده ۲۰ - فدراسیون موظف است به منظور ایجاد کادر مربیان توانمند، بادانش و اخلاقمدار در کشتی کشور، اقدامات زیر را در دستور کار قرار دهد:
۱. ایجاد نظام بیمهای مشخص (بیمه عمر و بازنشستگی برای مربیان و بیمه درمان برای خانواده آنان) برای مربیان سازنده فعال و مورد تایید انستیتو کشتی.
۲. تعریف ساز و کار اعطای پاداشهای در خور برای مربیان سازنده در صورت موفقیت و روی سکو رفتن شاگردان آنها.
۳. ایجاد بستر رشد وارتقای مربیان پایه موفق، کارآزموده و با اخلاق شهرستانها به مربیان ردههای ملی.
۴. سطحبندی و درجهبندی مربیان کشتی بر اساس توانمندی فردی و نیازمندیهای ردههای سنی مختلف.
۵. پایش مستمر عملکرد مربیان سازنده و مربیان بزرگسالان در حوزه دانش فنی و اخلاق حرفهای.
۶. تعریف و ابلاغ ساز و کارهای تشویقی لازم برای انگیزش مربیان سازنده در شناسایی و تربیت کشتیگیران مستعد.
۷. برگزاری مستمر کلاسها و دورههای آموزشی دانشافزایی برای مربیان سراسر کشور با محوریت انستیتو کشتی به صورت حداقل هر سه ماه یکبار.
نظر شما