ضعف شبکه بی‌سیم، چالش هلال‌احمر خراسان شمالی در امدادرسانی است

بجنورد- ایرنا- مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خراسان شمالی گفت: یکی از نیازهای اساسی در مدیریت بحران به‌ویژه در دقایق ابتدایی، وجود بستر مناسب برای برقراری ارتباط است که در این زمینه باید ارتباط بی‌سیم استان تقویت شود.

به گزارش ایرنا ابوالفضل محبان روز چهارشنبه در نشستی با خبرنگاران اظهار داشت: سامانه های ارتباطی کنونی آنالوگ است و تنها ظرفیت برای برقراری ارتباط در زمان حوادث، اماکنی است که در نزدیکی دکل ها قرار دارند و بر این اساس هر چقدر فاصله از دکل ها بیشتر باشد، برقراری ارتباط سخت تر می شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان شمالی افزود: برای امدادرسانی بهتر در زمان وقوع حوادث، باید شبکه ارتباطی بی‌سیم تقویت شود.

وی خاطرنشان کرد: البته این جمعیت با بازسازی یک دستگاه خودرو و تجهیز آن به امکانات ارتباطی، تلاش کرده است که این مشکل و ایراد را برطرف کند.  

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان شمالی در خصوص آمادگی این جمعیت برای مواجهه با حوادث گفت: مکان های امن برای اسکان اضطراری و راه اندازی اردوگاه شناسایی شده است و آمادگی داریم تا در زمان حادثه ها، در کمترین زمان ممکن، نسبت به راه اندازی این اردوگاه ها اقدام کنیم.

محبان گفت: یکی از اقدامات مهم هلال احمر برای توسعه خدمات به مردم، ایجاد خانه های هلال روستایی است که در این طرح تلاش شده است تا شماری از افراد در روستاها با فراگرفتن آموزش های اولیه، نسبت به مدیریت بحران و کمک به کاهش خسارت های احتمالی، کمک کنند.

وی گفت: تاکنون ۴۲ خانه هلال در استان تشکیل و راه اندازی شده است که این رقم تا پایان سال به ۷۴ خانه افزایش می یابد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان شمالی افزود: پس از ارائه آموزش به افراد، تامین اقلام مختلف امدادی و تجهیز خانه های هلال در دستور کار است.

محبان درباره اقدامات انجام شده برای خدمات رسانی به مردم در دوران شیوع کرونا گفت: این جمعیت از ابتدای شیوع این ویروس در عرصه خدمت بوده است و غربالگری ۳۰۰ هزار نفر از افراد، توزیع ۳۰ هزار ماسک در قالب طرح آمران سلامت، توزیع بسته های بهداشتی و بسته های مواد غذایی در قالب طرح مواسات از جمله اقداماتی است که این جمعیت در زمان شیوع کرونا انجام داده است.

وی خاطرنشان کرد: اکنون هم در قالب طرح سردارشهید سلیمانی که با همکاری نهادهای مختلف انجام می‌شود خدمات رسانی به مردم در حال انجام است و رسالت این جمعیت در قالب این طرح بازدید و نظارت بر اجرای پروتکل های بهداشتی در اماکن مختلف از جمله بانک ها، ادارات، بازار، میادین میوه و تره بار و سایر واحدهای صنفی است.

وی اظهار داشت: برای اجرای طرح سردار سلیمانی بیش از هزار نفر از نیروهای هلال احمر به عنوان مراقبان سلامت آموزش های لازم را از کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی استان، فرا گرفته اند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان شمالی گفت: شیوع کرونا سبب شده تا خانواده های زیادی به لحاظ اقتصادی و مالی تحت تاثیر قرار بگیرند و در این پیوند جمعیت هلال احمر استان تلاش کرده تا با اعطای کمک های موردی به افراد متاثر از این ویروس، حمایت کند.

وی درباره راه اندازی بانک امانات تجهیزات پزشکی در هلال احمر استان که در دوران کرونا رونق بیشتری گرفته است، گفت: تاکنون شهروندان ۶۳۰ مورد تجهیزات و اقلام پزشکی مورد نیاز خود را از این بانک به امانت گرفته اند.

وی گفت: بیشترین نیاز مردم، دستگاه اکسیژن ساز و کپسول اکسیژن است و حال آنکه در بانک این جمعیت ۵۰ دستگاه کپسول اکسیژن و هشت دستگاه اکسیژن ساز وجود دارد که البته تقاضا برای این تجهیزات زیاد است.

محبان از خیران و نیکوکاران خواست تا نذر سلامت خود را به تقویت تجهیزات و اقلام پزشکی اختصاص دهند و افزود: افراد می توانند به هر میزان در تقویت بانک امانات تجهیزات پزشکی مشارکت داشته باشند و کمک های نقدی و غیرنقدی خود را به این امر اختصاص دهند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان شمالی از پیگیری برای راه اندازی مرکز جامع توانبخشی در مرکز استان خبر داد و گفت: پیش از این، شمار پزشکان متخصص در درمانگاه هلال احمر بجنورد بیشتر بود اما با انتقال نیروهای متخصص به بیمارستان امام علی(ع)  خدمات رسانی در هلال احمر تحت الشعاع قرار گرفت، اما اکنون تلاش داریم تا خدمات درمانی توسعه یابد.

جمعیت هلال احمر خراسان شمالی حدود هزار و ۵۰۰ امدادگر و نجاتگر داوطلب و ۱۸ پایگاه امداد و نجات ثابت و موقت فصلی دارد.  

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha