سرمایه صندوق پژوهش و فناوری کشور ۷۰۰ میلیارد تومان است

یزد - ایرنا - رییس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به اینکه سرمایه صندوق های پژوهش و فناوری کشور در ۲ سال گذشته ۲۰ برابر شده، گفت: اکنون مجموع سرمایه آن ۷۰۰ میلیارد تومان است

 علی وحدت روز پنجشنبه در مراسم اختتامیه رویداد سکوی پرتاب یزد که با حضور معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و جمعی از مسولان استان برگزار شد، افزود: در ۲ سال گذشته اتفاق های خوبی در توسعه نوآوری ایران ایجاد شد که یکی از آنها تقویت زیرساخت هاست.

وی اظهار کرد: در حوزه تامین منابع مالی هم اکنون ۵۰ صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی در سطح کشور فعال است.

وحدت با اشاره  به  حمایت از استارتاپ های موفق در کشور تصریح کرد : در ۲ سال گذشته بانک ها سه هزار و ۵۰۰ میلیون تومان به استارتاپ ها کمک کردند.
وی با تاکید بر توسعه متوازن در یزد افزود: این استان همیشه از نیروهای انسانی نخبه برخوردار بود ولی به علت مهاجرت آنها به خارج از استان ، کشور نتوانست به خوبی از آنها بهره ببرد ولی ۲ سال گذشته جهت گیری ها به شکل مثبتی تغییر کرده است.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: جریان حمایت از استارتاپ به سرعت در حال حرکت است و همه باید به این حرکت ایجاد شده کمک کنند چرا که جریانی غیرسیاسی و همراه با رشد است.

مجموعا ۲۹۱ تیم در رویداد سکوی پرتاب یزد ثبت نام کردند که هیات داوران از مجموع این طرح ها، ۵۸ مورد را انتخاب کرد. 

در مراسم اختتامیه  ۳۷ تیم استارتاپ از استان یزد انتخاب و موفق به جذب ۴۰ میلیارد و ۸۰ میلیون تومان سرمایه شدند. 

 پیام رویداد یادشده این است که مسوولان شرکت‌های نوآور و دانش‌بنیان که سال‌ها مشغول فعالیت هستند، ایده‌های خود را تجاری‌سازی کنند، وارد مرحله بزرگتری شوند و جذب سرمایه کنند.

شرکت‌های حاضر در این رویداد اغلب تخصصی اند که علاوه بر آورده مادی فواید غیرمادی نیز برای شرکت های دانش بنیان و نوآور به همراه دارد و مجریان آن با توجه به تبحر و حضور موفقی که در بازار دارند، کمک بسیار خوبی برای شرکت ها هستند. 

 رویداد یادشده با کمک صندوق پژوهش و فناوری یزد و حمایت کاروان سرمایه گذاری استانی ۱۰۰ استارتاپ و پارک علم و فناوری یزد و برخی نهادها و دانشگاه های استان برگزار شد .

در استان یزد ۴۵۰ شرکت نوآور وجود دارد که ۳۲۰ مورد آنها در پارک علم و فناوری یزد مستقر است. 

 «۱۰۰ استارتاپ » برنامه پیوسته سرمایه‌گذاری و شتاب‌دهی غیرمتمرکز با همکاری شبکه‌ای از راهبران نام‌آشنای زیست‌بوم کارآفرینی، شتاب دهنده‌های همکار و نهادهای خصوصی و دولتی است که فعالیت آن از یک سال گذشته آغاز شد و تلاش می‌کند، فرآیند شتاب‌گیری شرکت های نوپا را پیگیری و تسهیل کند. 

استارتاپ یا شرکت های نوپا، کسب و کاری است که عموماً حول محور فناوری شکل گرفته و ظرفیت رشد بالایی دارد و کاروان سرمایه گذاری استانی ۱۰۰ شرکت نوپا یا کمک نوآور تاکنون به استان های گیلان، قم، اصفهان ، کردستان و یزد سفر کرده اند. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha