گسترش کمی و کیفی پژوهشکده‌ها اولویت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است

کرمانشاه- ایرنا- معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: مهمترین چشم انداز ما در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در حوزه پژوهش، گسترش کمی و کیفی پژوهشکده‌ها است.

دکتر «رضا خدارحمی» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی یکی از حوزه‌های فعال و پر تلاش این دانشگاه است و در سال‌های اخیر شاهد پیشرفت‌های چشمگیری در این حوزه بوده‌ایم که مرهون حمایت های رییس دانشگاه است.

او گفت: مسیر دانشگاه در حوزه پژوهش، امتداد مسیری است که از قبل با کوشش و  درایت ترسیم شده و با کمک مدیران حوزه تحقیقات و فناوری دانشگاه و همراهی بیش از پیش معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت امیدواریم بتوانیم به بهترین نحو ممکن به آن جامه عمل بپوشانیم.

وی اظهارداشت: مهمترین چشم انداز ما در حوزه پژوهش گسترش کمی و کیفی پژوهشکده ها است که در این راه با چالش‌هایی از جمله فضای فیزیکی و نبود پست سازمانی مواجه هستیم.

خدارحمی اظهار امیدواری کرد با عنایت معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و توجه ویژه ای که به ارتقای پژوهش دارند، در آینده شاهد اتفاق های بسیار خوبی در راستای پیشرفت این حوزه در دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور باشیم.

دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه صاحب پژوهشگاه می‌شود

معاون تحقیقات و فناوری از کسب موفقیتی دیگر برای دانشگاه و موافقت قطعی مرکز تحقیقات اختلالات خواب دانشگاه با ابلاغ وزیر بهداشت خبر داد.  

خدارحمی افزود: همزمان با موافقت به عمل آمده با مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی براساس ارزیابی های صورت گرفته و با استناد رای صادره در دویست و هفتاد و نهمین جلسه شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی با تاسیس مرکز تحقیقات اختلالات خواب در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه موافقت قطعی شد.

او به کسب موفقیت‌های اخیر دانشگاه در حوزه پژوهش اشاره کرد و گفت: کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در بیست و ششمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی به عنوان کمیته تحقیقاتی برگزیده کشور انتخاب شد.

او اظهار داشت: براساس آخرین نتایج رتبه‌بندی واحدهای توسعه تحقیقات بالینی در سطح کشور، واحد توسعه تحقیقات بالینی مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) موفق به کسب رتبه دوم کشوری و نیز رتبه دوم در بین دانشگاههای تیپ ۲ و واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان آیت الله طالقانی و امام علی (ع) توانستند رتبه سوم را در بین دانشگاه‌های تیپ دو  کسب نمایند.

علوم پزشکی کرمانشاهی دانشگاهی با قدمت ۵۲ ساله

به گزارش ایرنا؛ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه در سال ۱۳۴۷ با مدرسه عالی پرستاری کار خود را آغاز کرد و سپس در سال ۱۳۵۴ با تبدیل شدن به دانشکده پزشکی به خدمت رسانی به مردم خطه غرب کشور همت گماشت.

دانشکده پزشکی پس از انقلاب شکوهمند اسلامی در سال ۱۳۶۴ با تبدیل شدن به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه قوام بیشتری گرفت و علاوه بر امر درمان و آموزش به پژوهش، نوآوری و تلاش برای پیشرفت علوم پزشکی و پیراپزشکی پرداخت.

این دانشگاه هم اکنون دارای هشت معاونت، هشت دانشکده، هفت مرکز آموزشی درمانی در شهرستان کرمانشاه، ۱۷ بیمارستان و ۱۴ شبکه بهداشت و درمان در شهرستان‌ها است.

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هشت دانشکده دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقروکلیایی دارد.

۸۵ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۴ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۵ رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و ۲ رشته کاردانی است.

این دانشگاه همچنین ۴۵۳ عضو هیأت علمی دارد.

۶۱۲ دانشجوی خارجی نیز در رشته‌های دکترای عمومی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

براساس آمارها سالانه بیش از ۸۰۰ مقاله در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید و منتشر می‌شود.