۴ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۰۷
کد خبرنگار: 2712
کد خبر: 84196261
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

استاندار خراسان جنوبی: جهش در تولید فکر لازمه توسعه است

بیرجند - ایرنا - استاندار خراسان جنوبی گفت: جهش باید در تولید فکر اتفاق بیفتد تا توسعه واقعی را شاهد باشیم.

حمید ملانوری روز شنبه در نشست با مدیرعامل و کارکنان کارخانه کویر تایر که در پی بازدید از این کارخانه برگزار شد،  اظهار داشت: مدیران باید تلاش کنند تا باور توانمندی را در مردم تقویت کنند.

وی افزود: توان و انرژی و قدرت مردم اگر به صحنه بیاید، هیچ کس نمی‌تواند جلوی آن را بگیرد، آن وقت است که جهش تولید را شاهد خواهیم بود.

استاندار خراسان جنوبی گفت: تقویت خودباوری و اعتماد به نفس می‌تواند رشد و توسعه را رقم بزند و افزایش سطح رفاه مردم را به همراه داشته باشد.

وی کویر تایر را از پیشران‌های صنعت در استان نام برد و گفت: از افتخارات خراسان‌ جنوبی است که این واحد صنعتی اینجا ایجاد شده و با مدیریت خوبی که داشته، در ایجاد  اشتغال پایدار، نقش‌آفرینی کرده است.

ملانوری به شرایط کشور در ۴۱ سال گذشته اشاره کرد و گفت: ایران، کشوری است که به خاطر اعتقادات خود بعد از انقلاب، مورد تهدید و تحریم‌های زیادی قرار گرفته اما ما همواره متکی به خود بوده‌ایم.

وی ادامه‌ داد: ما برای حفظ استقلال و حریت خود هزینه‌های سنگینی پرداخته‌ایم و لیکن روی پای خود ایستادیم.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در اقتصاد مقاومتی گفت: اقتصاد درون‌زا، برون‌نگر، متکی بر دانش بومی و استفاده از سرمایه‌های داخلی از مهمترین مواردی است که در این سیاست‌ها مورد تاکید است.

وی متذکر شد: خلاصه همه سیاست‌های اقتصاد مقاومتی بر پایه سرمایه‌های مردمی است و مهمترین آنها، بهره‌برداری از توان سرمایه‌های فکری جوانان، نخبگان، صاحبان فکر و سایر اقشار است.

ملانوری، کارخانه کویر تایر را نمونه کاملی از صنعتی مبتنی بر سیاست‌های اقتصاد مقاومتی نام برد و گفت: ایجاد انگیزه، خودباوری، اعتماد به نفس و ریسک‌پذیری این مجموعه، قابل تحسین است.

وی تصریح کرد: تحمل دشواری‌ها و کار در شرایط سخت، کار همه نیست اما کویر تایر توانسته در برابر همه تحریم‌ها مقاومت کند و پیشرفت خوبی داشته باشد.

استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: واقعیت این است که بعد از برجام اقتصاد کشور رونق گرفت، تولیدات داخلی افزایش یافت و ورود و سرمایه‌گذاری کشورهای مختلف را شاهد بودیم اما به محض خروج آمریکا از برجام، خیلی از این شرکت‌ها به ویژه در حوزه خودروسازی کنار کشیدند و به این ترتیب برخی صنایع از جمله تایر، لطمه دید.

وی گفت: مرور عملکرد کویر تایر نشان می‌دهد در آن شرایط سخت هم توانسته روی پای خود بایستد و ادامه بدهد.

وی ادامه داد: اگرچه ما نتوانسته‌ایم همه نیاز کشور را تامین کنیم اما اگر طرح توسعه‌ای این کارخانه محقق شود، پاسخگوی نیاز کشور خواهیم بود.

ملانوری به اقدامات خلاقانه صورت گرفته در این مجموعه اشاره کرد و گفت: توفیقات شرکت در زمینه‌های استاندارد، فروش اینترنتی، تامین ماشین آلات و تجهیزات به جهت خلاقیت و نوآوری نیروهای کاری بوده است.

وی با تاکید بر این که کارگر، کارمند، کارشناس و مدیر باید به دنبال کارهای خلاقانه باشند خاطرنشان کرد: انجام کارهای خلاقانه در مدیریت یک مجموعه باید به طور ویژه دنبال شود تا پیشرفت و ترقی به معنای واقعی رقم بخورد.

استاندار خراسان جنوبی از استعدادهای بالقوه استان گفت و افزود: اگر بخواهیم از این ظرفیت‌ها درست و بهینه استفاده کنیم تا بهره‌وری بیشتری را شاهد باشیم و سطح رفاه جامعه ارتقا یابد، باید به کارهای خلاقانه‌ توجه شود و در این راستا تفکر توسعه‌ای را بین مردم تقویت کنیم.  

وی تصریح کرد: تا تفکر خلاقانه رشد نیابد، نباید انتظار توسعه و تمکن را داشته باشیم.

ملانوری با تاکید بر اهمیت اندیشیدن گفت: این فکر آدم‌هاست که پیشرفت و رفاه را برای آنان به ارمغان می‌آورد.

وی افزود: اگر دید توسعه‌ای داشته باشیم، می‌توانیم این انتظار را هم داشته باشیم که با وجود ظرفیت‌های فراوانی که داریم، خراسان جنوبی می‌تواند به قطب بزرگ صنعتی کشور تبدیل شود.

وی گفت: با تکیه بر سرمایه فکری مردم، رسیدن به قله‌های توسعه و پیشرفت، ممکن و شدنی است.

مدیرعامل شرکت کویر تایر هم در این نشست گفت: این مجموعه با هفت رکورد ملی و انحصاری و با دستاوردهای ماندگار در ۲۲ سال فعالیت پرافتخار خود به عنوان نماد سرآمدی شرق کشور در حال فعالیت است.

سید محمدحسین زینلی، پیشتازی فناوری رادیال استیل بلت در کشور را از دستاوردهای این شرکت عنوان کرد و گفت: کویر تایر به عنوان نخستین دارنده فناوری تولید تایرهای رادیال سیمی (Steel Belt) در کشور است که این افتخار برای همیشه بر تارک آن خواهد درخشید.

وی با اشاره به اینکه کویر تایر اولین تولیدکننده تایر سبز در کشور است افزود: ۲۰ درصد افزایش کارکرد و طول عمر تایر، حدود ۱۰ درصد کاهش وزن تایر، ۲.۵ درصد کاهش مصرف سوخت خودرو، بهبود فرمانگیری و کاهش ۱۶ درصدی مقاومت غلتشی تایر، کاهش مصرف انرژی و هزینه تمام شده همچنین مصرف مواد آلاینده محیط زیست این مجموعه را پیشتاز اقتصاد دانش بنیان در کشور کرده و دریافت لوح زرین محصول برتر ایرانی طی سه دوره متوالی از سوی دانشگاه صنعتی شریف گواه این ادعا است.

وی به چهارمین رکورد ملی و انحصاری در این شرکت اشاره کرد و گفت: کویر تایر به عنوان اولین سازنده پرس پخت تایر در کشور تاکنون ۱۰ پرس پخت تایر ساخته که هر پرس ۱۰۰ هزار دلار و در مجموع بیش از یک میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی داشته این در حالی است که متوسط نمونه خارجی هر پرس پخت تایر ۲۶۰ هزار دلار و نمونه ساخته شده در کویر تایر ۱۶۰ هزار دلار است.

مدیرعامل شرکت کویر تایر با بیان اینکه در حال حاضر ۵۶ پرس پخت تایر شامل ۴۶ پرس خارجی و ۱۰ پرس ساخت کویر تایر در مدار تولید قرار دارد تصریح کرد: سال آینده با افزایش ۲۰ پرس جدید، تعداد پرس‌های ساخت تایر در این کارخانه به ۷۶ دستگاه می‌رسد و به این ترتیب ۴۰ درصد پرس‌های فعال ساخت کویر تایر و ۶۰ درصد خارجی خواهد بود.

وی کاهش بیش از سه درصدی هزینه‌های تعمیر و نگهداری در بهای تمام شده، افزایش مقدار تولید تایر از حدود ۲۱ هزار تن به ۳۰ هزار تن در برنامه سال ۹۹، صرفه‌جویی ارزی بیش از یک میلیون دلار در ساخت ۱۰ پرس، کاهش زمان ساخت و نصب پرس‌های کویر تایر در مقایسه با نمونه خارجی، رفع مشکلات ناشی از تحریم‌ها با تقویت بنیان‌های داخلی و بومی‌سازی فناوری روز دنیا و افزایش توان مهندسی کارشناسان شرکت را از جمله مزایای ساخت پرس‌های پخت در این کارخانه بیان کرد.

زینلی خودکفایی در طراحی و تولید تایرهای SUV ,CUV اولین بار در کشور را از دیگر رکوردهای ملی و انحصاری در این مجموعه عنوان کرد و گفت: در حال حاضر ۳۱ سایز و طرح مختلف انواع تایر رادیال سواری از رینگ ۱۳ تا ۱۹ در این کارخانه تولید می‌شود و ۱۲ سایز و طرح جدید در ۱۰ ماه اول امسال به مجموعه تولیدات افزوده شده است.

وی به راه‌اندازی اولین سامانه فروش آنلاین تایر در کشور در اسفند سال ۹۷ اشاره کرد و گفت: ایجاد فرصت برابر و عادلانه برای عموم مردم به منظور خرید تایر با قیمت مصوب دولتی و حذف واسطه، کاهش قابل توجه هزینه‌های فروش و فروش نقد و سودآوری قابل توجه از جمله دستاوردهای ایجاد و راه‌اندازی این سامانه بوده است.

وی از صرفه‌جویی ۹۱ میلیارد تومانی برای ۹ طرح ساخت (براساس نرخ زمان ساخت) و ارتقای ماشین‌آلات در این کارخانه خبر داد که براساس قیمت‌های سال جاری به چند صد میلیون تومان بالغ می‌شود و افزود: تحکیم و ارتقای زیرساخت‌ها، ساخت و ارتقای ماشین آلات (اقدامات اداره تعمیر و نگهداری)، طراحی و ساخت تایر (اقدامات اداره تکنولوژی) و تاثیر اقدامات فناورانه در سود ناخالص شرکت از جمله اقدامات انجام شده در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی بوده است.

مدیرعامل شرکت کویر تایر گفت: احصای ۳۸ مشکل قابل بهبود در خط تولید، ارائه ۶۳ طرح بهبود و ۲۰ طرح قابل اجرا از جمله دستاوردهای تاسیس کمیته نوآوری با نیروهای جوان در کویر تایر بوده است.

وی با اشاره به وضعیت تولید تایر در سطح جهان و کشور، بر لزوم اجرای طرح توسعه کویر تایر تاکید کرد و افزود: در این راستا تصمیم به هنگام، پیگیری اجرای طرح‌های توسعه است که در گام نخست افزایش ۵۰ درصد به ظرفیت تولید فعلی (رادیال سواری) و در گام بعدی ۵۰ هزار تن تایر رادیال باری و راهسازی معدنی برنامه‌ریزی شده است.
 
زینلی، سهم تولید کویر تایر در صنعت تایر ایران در ۹ ماه اول امسال را ۱۹ درصد تولید تایر سواری و ۱۷ درصد از کل تولید تایر کشور ذکر کرد و گفت: سهم کویر تایر در ارزش افزوده بخش صنعت استان خراسان جنوبی در سال ۳۰ درصد است به طوری که ۱۶ درصد شاغلان بخش صنعت استان و ۳۴ درصد شاغلان بخش صنعت مرکز استان (شهرستان بیرجند) در این مجموعه مشغول به کار هستند.

وی بیان کرد: همچنین ارزش فروش محصولات شرکت کویر تایر معادل ۹۰ درصد ارزش فروش سه محصول استراتژیک استان یعنی زعفران، زرشک و عناب است.

مدیرعامل شرکت کویر تایر سهم این مجموعه را در اشتغال صنعتی استان خراسان جنوبی مهم خواند و افزود: در حال حاضر اشتغال مستقیم این کارخانه هزار و ۲۷۲ نفر و اشتغال غیرمستقیم آن چهار هزار و ۶۶۴ نفر است.

استاندار خراسان جنوبی امروز از بخش‌های مختلف کارخانه کویر تایر بازدید کرد و با حضور وی و جمعی از مسوولان استان، کلنگ احداث مرکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی با هدف آموزش و ارتقای سطح دانش نیروهای این کارخانه به زمین زده شد.

ملانوری همچنین به نیابت از رییس سازمان ملی استاندارد ایران، لوح و تندیس واحد نمونه ملی استاندارد را به مدیرعامل شرکت کویر تایر اعطا کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha