استانداری خراسان رضوی روز یکشنبه به نقل از امیر شجاعان در نشست با معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان رضوی در مشهد به منظور بررسی "طرح روستای هوشمند" گزارش داد که وی از فعالیتهای این استان در حوزه هوشمندسازی و ایجاد سرویسهای الکترونیک ابراز خرسندی و بیان کرد: اولویتبندی اجرای خدمات بااهمیت، اثربخش و همچنین فرهنگسازی استفاده از این خدمات نوین در روستاها مورد تاکید قرار دارد.
وی همچنین با اشاره به تدوین و ارائه "طرح روستای هوشمند" از سوی استانداری خراسان رضوی افزود: در صورت موفقیت این طرح، در گامهای نخست آن وزارت کشور با حمایت کامل خود برای ملی شدن طرح اقدامات و هماهنگی لازم را صورت میدهد.
رییس مرکز توسعه دولت الکترونیک و فناوری اطلاعات وزارت کشور ادامه داد: این وزارتخانه به دنبال بکارگیری ایدههای نو و خلاقانه است لذا بطور کامل از اجرای این طرح حمایت خواهد کرد.
وی همچنین به فعالیت شرکتهای توانمند بخش خصوصی و نهادهای دانشی در خراسان رضوی اشاره و بیان کرد: بر این اساس مشارکت با بخش خصوصی برای راهاندازی سرویسهای الکترونیکی و حمایت از استارتاپها در این حوزه مورد تاکید وزارت کشور است.
شجاعان گفت: بکارگیری ابزارهای فناورانه بطور گسترده به همه بخشهای زندگی تسری یافته بنابراین امروزه دیگر فعالیت در حوزه فناوری ارتباطات و اطلاعات (ICT) انتخاب نیست بلکه یک ضرورت است.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان رضوی نیز در این نشست به فعالیتهای موفقیتآمیز حوزه فناوری اطلاعات این استانداری ظرف یک سال اخیر اشاره و بیان کرد: بهرهبرداری توامان از ظرفیتهای نهادهای حاکمیتی، بخش خصوصی و قانونی در اجرای طرح روستای هوشمند ضروری است..
کوکب موسوی همچنین به در پیش بودن انتخابات در بهار سال آتی اشاره و بیان کرد: خواستار حمایت همهجانبه و نگاه ویژه وزارت کشور برای تقویت زیرساختهای فناوری اطلاعات در ستاد استانداری خراسان رضوی و فرمانداریهای این استان به خصوص در شهرستانهای تازهتاسیس هستیم.
مدیر دفتر فناوری اطلاعات و شبکه دولت در استانداری خراسان رضوی هم گفت: توجه نسبت به روستاها به عنوان اولویت اصلی توسعه دولت الکترونیک و هوشمندسازی، کاهش شکاف دیجیتالی بین شهر و روستا و همچنین گفتمانسازی موضوعات هوشمندسازی در روستاهای ضروری است.
حمیدرضا روحبخش ۲۷ درصد از مساحت ۱۱۸ هزار کیلومترمربعی خراسان رضوی را قلمرو زندگی و فعالیت روستاییان و عشایر ذکر و بیان کرد: بر این اساس ارائه خدمات الکترونیک با هدف کاهش هزینهها و افزایش رضایتمندی روستاییان و عشایر در این پنه از خراسان رضوی بسیار مهم است.
وی افزود: خراسان رضوی با دو هزار و ۵۰۰ دهیاری میتواند منشا خدمات و تحولات گستردهای در توسعه منطقهای باشد لذا اجرای طرح هوشمندسازی روستاها با مشارکت نهادهای دانشگاهی و بخش خصوصی توانمند با نظارت استانداری میتواند به این مهم جامه عمل پوشاند.
نظر شما