محمود فروزنده روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: این سازمان بنا دارد با پرداخت منظم و به موقع مطالبات مراکز درمانی که از سامانه نسخه الکترونیک استفاده میکنند، پزشکان و تمامی مراکز درمانی را به استفاده از این سامانه تشویق کند.
وی تصریح کرد: با پیشرفت کار و استفاده بیشتر از این سامانه، اهمیت و ارزش آن بیش از پیش اهمیت پیدا میکند که این موضوع نیازمند تلاش و جدیت بیشتر برای استقرار کامل سامانه نسخه الکترونیک است.
فروزنده با بیان اینکه سامانه نسخه الکترونیک در استان تکمیل و آماده بهرهبرداری است، اظهار داشت: هدف و اولویت فعلی این سازمان ترغیب و تشویق مراکز درمانی طرف قرارداد برای استفاده از این سامانه است.
مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: سهم سازمان تامین اجتماعی از هزینه ویزیت پزشکان دارای امضای الکترونیک تا ۹۵ درصد و سایر پزشکان ۸۰ درصد در پایان هر روز پرداخت میشود.
فروزنده خاطرنشان کرد: در خصوص داروخانهها نیز ۳۰ درصد سهم سازمان تامین اجتماعی از نسخههای الکترونیک در پایان روز پرداخت میشود و مابقی سهم مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد در نسخههای الکترونیک در اسرع وقت پرداخت خواهد شد.
به گفته وی، رفع اشکالات و اجرای پیشنهادات و خواستههای پزشکان در حال انجام است و انتظار میرود سامانه نسخهنویسی الکترونیک در آینده نزدیک به طور کامل در تمامی مراکز درمانی استان مورد استفاده قرار گیرد و طی ماههای آینده میتوانیم شاهد حذف کامل نسخههای کاغذی باشیم.
به گزارش ایرنا، تامین اجتماعی در حوزه درمان از طریق بیمارستان امام علی(ع)، ۲پلی کلینیک تخصصی، ۲ درمانگاه تخصصی و یک درمانگاه عمومی به طور مستقیم و از طریق بیش از ۵۰۰ مرکز بصورت غیرمستقیم به بیمه شدگان خود ارائه خدمت میکند.
نظر شما