مجید شیرانی روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: روند کاهشی شیوع ویروس کرونا در استان پس از اوجگیری آن در آبان، از روزهای ابتدایی آذر آغاز شد اما این روند کاهشی که از شدت ۸۰ درصدی در آمار مبتلایان و مرگومیرها برخوردار بود در بهمن ماه متوقف شده و این موضوع میتواند احتمال افزایش شیوع کرونا را قوت بخشد.
وی تصریح کرد: اگر چه شیوع ویروس کرونا در بیماران بستری از ثبات نسبی برخوردار است اما تعداد بیماران سرپایی در نوسان است و طی ۲ هفته اخیر در برخی روزها، افزایش تعداد بیماران سرپایی به مراکز درمانی استان گزارش شده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری، وضعیت کنونی استان را در حالت بیم و امید توصیف کرد و گفت: اگر چه نسبت به مهار روند افزایشی کرونا در استان امیدوار هستیم اما از آنجا که روند کاهشی متوقف شده است،میتواند تهدیدی برای شکلگیری موج دیگری از شیوع کرونا در استان باشد.
شیرانی، کم شدن حساسیت مردم در رعایت پروتکلهای بهداشتی را تهدید دیگری برای از سرگیری روند افزایشی کرونا در استان عنوان کرد و افزود: در هفتههای اخیر گزارشهای بسیاری از برگزاری مراسمهای عروسی و عزا در استان گزارش شده، که نگرانکننده است و همچنان از مردم درخواست میشود تا از برگزاری این مراسمها به جد خودداری کنند.
وی، تداوم اجرای طرح محله و خانوادهمحور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را عامل مهمی در مهار شیوع ویروس کرونا دانست و خاطرنشان کرد: با انجام تستهای سریع، شناسایی مبتلایان از سرعت بالایی برخوردار شده است و این موضوع از شیوع گسترده ویروس در سطح جامعه جلوگیری میکند.
به گزارش ایرنا، چهار شهرستان کوهرنگ، بن، سامان و خانمیرزا در وضعیت آبی(کم خطر) شیوع ویروس کرونا و ۶ شهرستان شهرکرد، بروجن، فارسان، اردل، لردگان و کیار نیز در وضعیت زرد(خطر متوسط) شیوع کرونا قرار دارند.
ویروس کرونا که منجر به بیماری نوپدید کووید ۱۹ شده است، بسیاری از کشورهای جهان درگیر کرده است و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته تا وضعیت فوقالعاده اعلام کند.
استفاده همگانی از ماسک، رعایت فاصله ۲ متری از یکدیگر، شستوشوی دستها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادنهای مکرر و منع سفر و حضور در اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه میکنند.
نظر شما