هاجر عبدی روز سهشنبه با اعلام این خبر به رسانهها افزود: با اجرای مانور مدیریت مصرف انرژی برق که همزمان با سراسر کشور در استان برگزارشد، ۱۰ مرکز غیرمجاز ارز دیجیتال در پارسیان و یک مرکز نیز در میناب شناسایی و پلمپ شد.
وی بیان داشت: با جمع آوری و قطع برق این مراکز ۱۷۰ کیلووات ساعت بار شبکه کاهش یافت.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان اظهارداشت: واگذاری انشعاب به مراکز تولید ارز فقط با استفاده از پروانه و مجوز قانونی از سوی دستگاه های ذیربط امکان پذیر است اما برخی افراد سودجو برای کسب سود بیشتر از انشعاب های دیگر با تعرفههای ارزان به صورت غیرقانونی و مخفیانه استفاده میکنند.
عبدی ادامه داد: باتوجه به ارزان بودن تعرفه برق خانگی و کشاورزی به نسبت سایر تعرفهها، افراد سودجو ببشتر از برق خانگی و کشاورزی برای راه اندازی دستگاه های ارز دیجیتال استفاده میکنند که این کار تخلف بوده و صاحبان این مراکز به مراجع قضایی معرفی میشوند.
وی تصریح کرد: براساس دستورالعمل وزارت نیرو در صورت نیاز متقاضیان تولید ارز دیجیتال، به نسبت میزان دستگاه های در حال استفاده، انشعاب متقاضیان از طریق نصب پست یا فیدر جدید واگذار میشود.
عبدی در خصوص تعرفه برق مراکز استخراج ارزهای دیجیتال نیز گفت: بهای هرکیلووات ساعت برق مصرفی به طور میانگین ۹ هزارو ۶۵۰ ریال تعیین شده است که در ماههای گرم یا سرد سال تغییر میکند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان:
انشعاب ۱۱ مرکز غیرمجاز تولید ارز دیجیتال در هرمزگان قطع شد
۷ بهمن ۱۳۹۹، ۱۶:۰۱
کد خبر:
84199827
بندرعباس- ایرنا- مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان گفت: ۱۱ مرکز غیرمجاز تولید ارز دیجیتال در استان شناسایی و انشعاب آن قطع شد.
اخبار مرتبط
-
مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان:
استخراج کنندگان ارزهای دیجیتال به مراجع قضایی معرفی میشوند
بندرعباس- ایرنا- مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان گفت: استخراج کنندگان ارزهای دیجیتال…
-
مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان:
معرفی کنندگان مراکز غیرمجاز استخراج ارز دیجیتال پاداش میگیرند
بندرعباس- ایرنا- مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان گفت: به کسانی که در شناسایی و گزارش…
-
استخراج بیت کوین باعث تحمیل خاموشی به مردم میشود
اصفهان - ایرنا - استخراج ارزهای دیجیتال یا پول مجازی از جمله بیت کوین از یک سال گذشته در کشور…
نظر شما