تنها راه توسعه و آبادانی کرمانشاه ورود سرمایه‌گذار به این شهر است

کرمانشاه- ایرنا- شهردار کرمانشاه تنها راه توسعه و آبادانی کرمانشاه را ورود سرمایه‌گذار به این شهر دانست و گفت: برای پیشرفت شهرمان باید منفعت سرمایه‌گذار را هم ببینیم تا بعد از مدتی شاهد ثمرات آن باشیم اما متاسفانه وقتی سود عده‌ای در پروژه‌ای نباشد با آن پروژه مخالفت می‌کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سعید طلوعی روز سه‌شنبه در یک نشست خبری افزود: باید افق دید خودمان را توسعه دهیم، دست به دست هم دهیم تا این شهر را آباد کنیم نه اینکه به فکر سود خود باشیم.

طلوعی بر ایجاد جذابیت‌های مالی برای سرمایه‌گذاران تاکید کرد و اظهار داشت: دولت و شهرداری سرمایه چندانی برای انجام پروژه‌ها ندارند و تنها راه ما برای پیشرفت و آبادانی کرمانشاه جذب سرمایه‌گذاران است به شرطی که با اعمال و رفتار خود آنها را فراری ندهیم و این در حالی است که هنوز کلنگ پروژه‌ تله‌کابین بر زمین زده نشده بود مخالفت‌ها با آن شروع شد بدون اینکه دلیلی برای آن ارایه شود.
وی معتقد است: در بسیاری از شهرهای کشور مسوولان را برای انجام ندادن پروژه‌هایی مانند تله‌کابین، پیاده‌راه، ایجاد فضای سبز و فضاهای گردشگری بازخواست اما در کرمانشاه ما را برای انجام این پروژه‌ها سرزنش و مواخذه می‌کنند.
شهردار کرمانشاه بر همدلی مردم، مسوولان و اصحاب رسانه برای پیشرفت و توسعه کرمانشاه تاکید کرد و گفت: باید از مسایل حاشیه‌ای فاصله بگیریم و و بدانیم که در فضای صفا و صمیمیت است که اتفاقات بزرگی می‌افتد و اعتمادی که امروز شکل گرفته است زیربنای خوبی برای پیشرفت و آینده کرمانشاه است.

قبل از صحبت‌های شهردار هرکدام از مدیران شهرداری کرمانشاه گزارش مفصلی از عملکرد شهرداری در ۲ سال گذشته ارایه کردند.

تقاطع غیرهمسطح شهید سلیمانی نوروز ۱۴۰۰ به بهره‌برداری می‌رسد

معاون عمرانی شهرداری کرمانشاه هم از ۲۱۷ هزار تن آسفالت خیابان ها و معابر ظرف ۲ سال گذشته خبر داد و گفت: تقاطع امام حسین ۲ سال پیش ۶۰ درصد پیشرفت داشت و در مرداد ۹۸ و کمتر از ۶ ماه به بهره‌برداری رسید و همچنین تقاطع شهید سلیمانی هم ۲ سال پیش ۲۰ درصد پیشرفت داشت اما امروز ۹۰ درصد پیشرفت دارد و برای نوروز ۱۴۰۰ به طور کامل به بهره‌برداری می‌رسد.

حمید اعتصام‌فر با اشاره به اینکه پل وکیل‌آقا و تعریض قره‌سو هم در دست مطالعه و بررسی است، گفت: معبر جدید شهرک کیهانشهر به طول ۳.۵ کیلومتر، عرض ۷۰ متر و ۸۰ متر جدول‌گذاری است که مردم آن منطقه را از بن‌بست نجات می‌دهد و در سه ماهه اول سال ۱۴۰۰ به بهره‌برداری می‌رسد.

۱۱۳ هزار و ۹۱۰ متر پیاده‌راه، ۱۲۵ هزار و ۶۸۰ متر جدول‌گذاری، سه هزار متر لوله‌گذاری، رفع آبگیری ۶۰ نقطه در کرمانشاه، پیاده‌راه پارکینگ شهرداری، بوستان بانوان، بوستان کرناچی، پردیس و بوستان حاشیه‌ای سراب قنبر از دیگر پروژه‌های عمرانی شهرداری کرمانشاه بود که اعتصام‌فر به آنها اشاره کرد.

آمار تلفات تصادفات سطح شهر ۴۳ درصد کاهش یافته است

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری کرمانشاه هم در این جلسه ساماندهی ترافیکی معابر و توسعه حمل و نقل عمومی را ۲ محور اصلی خدمات این بخش دانست و گفت: در بحث ساماندهی ترافیکی اولین مشکل ما تعداد بالای مرگ و میر و تلفات تصادفات سطح شهر بود بطوریکه در سال گذشته ۱۱۰ نفر کشته شدند.

محسن ارجمندی با اشاره به اینکه در اولین مرحله ۱۹ نقطه حادثه‌خیز کرمانشاه را شناسایی و طرح ساماندهی آنها را آغاز کردیم ادامه داد: امروز هم از اول سال تاکنون ۴۳ درصد در میزان تلفات کاهش داشتیم و این در حالی است که در سال های گذشته حدود ۲۵ درصد افزایش تلفات داشتیم و لازم به ذکر است که در نیمه اول سال جاری کرمانشاه در کاهش میزان تلفات در کشور اول شد.

وی با اشاره به برنامه‌های کوتاه‌مدت این بخش مانند نصب تابلوها، آشکارسازی و اصلاحات هندسی هم گفت: در برنامه‌های بلندمدت نصب ۱۷۰ دوربین ثبت تخلف را داریم که حدود ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و قرار است از طریق مناقصه و به زودی به سرمایه‌گذار محول شود تا عملیات اجرایی آن آغاز شود.

ارجمندی پروژه قطار شهری را هم یکی از پروژه‌های مهم شهرداری توصیف کرد و گفت: در سال جاری ۴۳۸ میلیارد تومان برای این پروژه جذب شده که قرار است به ۷۰۰ میلیارد تومان برسد و خط یک این پروژه هم تا پایان ۱۴۰۰ به بهره‌برداری می‌رسد.

این مسوول شهرداری بر توسعه و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی تاکید کرد و اظهار داشت: ۴۰ میلیارد تومان از محل اوراق مشارکت اتوبوس می‌خریم و به ناوگان اضافه می‌کنیم و بر همین اساس هم برای اولین بار در کرمانشاه سامانه باربری هوشمند برای اطمینان خاطر شهروندان راه‌اندازی و به بهره‌برداری می‌رسد.

تهیه سند توسعه سراب قنبر، تغییرات اصولی در بافت تاریخی کرمانشاه، جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز، تامین پارکینگ در سطح شهر، جمع‌آوری روزانه ۸۰۰ تن زباله در سه شیفت کاری، لوله‌گذاری ۸۷ نقطه حادثه‌خیز برای جمع‌آوری آب های سطحی، آمادگی ۱۵ سایت برای مقابله با بحران زمستان، جلوگیری از ۲ هزار و ۶۰۰ مورد تخلفات ساخت و ساز و زمین‌خواری، تحقق ۱۳۰ درصدی بودجه شهرداری در سالجاری، تسویه پاداش پایان خدمت بازنشستگان، پرداخت حقوق کلیه پرسنل بدون تاخیر، اجرای ۱۳۰ کیلومتر فیبرنوری با اعتبار ۵۰ میلیارد تومان و ۱۲۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ۳۰ هکتار زمین برای ایجاد شهرک ضایعاتی از دیگر اقداماتی بود که معاونان و مدیران شهرداری کرمانشاه به آن ها اشاره کردند.
شهر یک میلیون نفری کرمانشاه دارای هشت منطقه شهرداری است.

اخبار مرتبط