" سید علی آقازاده " عصر سه شنبه در نشست نهایی دومین کنگره ملی زنان شهید، جانباز و آزاده استان مرکزی افزود:
نقش زنان بهویژه مادران و همسران شهدا در شکلگیری، پیروزی، استمرار و تداوم انقلاب اسلامی و نهادینه کردن فرهنگ شهادت در جامعه ستودنی است.
وی، با بیان اینکه معرفی زنان شهید به عنوان الگو در جامعه به ویژه برای نسل جوان ضروری است، گفت: استان مرکزی در دوران دفاع مقدس سابقه درخشانی در انجام فعالیتهای فرهنگی داشته و شمار بالای شهدای زن و جانباز استان از افتخارات دیگر این خطه شهید پرور است.
نماینده عالی دولت در استان بیان داشت: خون شهدا ضامن امنیت و صلابت کشور است و مادران شهدا پس از شهادت فرزندانشان با شجاعت، صبر، استقامت و پیروی از ولایت مقام معظم رهبری همواره از اهداف و آرمانهای والای نظام جمهوری اسلامی صیانت کردهاند .
آقازاده، تجلیل و تکریم از خانواده شهدا به ویژه زنان شهیده و ایثارگر را مایه افتخار و دلگرمی عنوان کرد و گفت: برگزاری کنگره ملی را به فال نیک میگیریم و در اجرای هر چه باشکوهتر این آیین معنوی از هیچ کوششی دریغ نمی کنیم.
وی ادامه داد: دستگاه های مهم فرهنگی ، آموزش و پرورش، بنیاد شهید، تشکل های متعدد بانوان در حوزه های علمیه، امور بانوان، دانشگاه ها، صدا و سیما و اصحاب رسانه در راستای تحقق این هدف عالی و متعالی رسالت خود را به درستی انجام دهند.
استاندار مرکزی تاکید کرد: زندگینامه و خاطرات شهدای زن را به عنوان یادگار شهدا در این کنگره مطرح کنیم تا مسیر، نام و فرهنگ شهیدان زن در جامعه به درستی تبیین شود.
آقازاده با اشاره به نامگذاری یک سالن به نام شهدای زن استان مرکزی گفت: این سالن به عنوان مرکز و کانون فعالیتها مطرح باشد.
با اشاره به محدودیت اعتبارات در پایان سال نیز گفت: دستگاه های اجرایی استان بر حسب وظیفه ابلاغ شده، اقدامات لازم را در این خصوص انجام دهند و امید است خیران نیز در این اقدام شایسته، مثل همیشه یاریگر باشند.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی نیز در این نشست گفت : استان مرکزی ۹۵ شهیده زن و ۱۳۱جانباز قبل و پس از جنگ هشت سال دوران دفاع مقدس تقدیم انقلاب اسلامی کرده است که از این حیث رتبه بالایی در کشور دارد.
مرتضی انصاری با اشاره به برگزاری کنگره ملی ۱۷ هزار زن شهید جانباز و آزاده گفت: این کنگره با محوریت دبیری بنیاد شهید و به ریاست استاندار مرکزی در ۲۲ اسفندماه همزمان با روز شهید در استان مرکزی برگزار میشود.
وی افزود: دیدار و سرکشی از خانوادههای شهدا، جانبازان و ایثارگران از اولویتهای مسئولان جمهوری اسلامی است که دیدار با ۲۳۰ خانواده شهدای زن و جانباز استان مرکزی ذیل این کنگره ملی از ابتدای دهه فجر تا ۲۲ اسفندماه در دستور کار ویژه قرار گرفته است .
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی بیان داشت: به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا ( س) روز ۱۶ بهمن ماه یادواره و کنگره استانی در سالن پیامبر اعظم( ص) برگزار و از مادران و همسران شهید تجلیل میشود.
انصاری ادامه داد : ۱۳ جمادی الثانی روز وفات ام البنی روز تکریم مادران و همسران شهید است که فردا به عنوان پیش کنگره آئینی در مصلی بیت المقدس برگزار می شود.
وی گلباران قبور مطهر شهدا همزمان با سراسر کشور، ایجاد بوستان قصر نهال ، ساخت المان، برگزاری مسابقات فرهنگی به ویژه مسابقات دارت و تنیس روی میز ،رونمایی از تمبر یادبود کنگره ملی را از دیگر اقدامات و برنامههای ابتدای دهه فجر تا ۲۲ اسفندماه عنوان کرد.
مدیر کل دفتر بانوان و خانواده استان مرکزی نیز گفت: برگزاری این کنگره ملی الگوسازی مناسب شهدای زن و معرفی به نسل جوان است.
زهرا کسایی پور تاکید کرد: تعامل و همکاری اداره کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و بسیج جامعه زنان در برگزاری باشکوه تر این کنگره تاثیر گذار است.
وی تصریح کرد: امید است علاوه بر دستگاه های اجرایی استان بتوان از ظرفیت و مشارکت صنایع و خیران نیز در این فرصت کوتاه باقی مانده تا برگزاری کنگره بهرهگیری را کرد.
نظر شما