به گزارش ایرنا، امید قادری روز چهارشنبه در گفت و گویی اظهار داشت: به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر و در سال مزین به نام جهش تولید ۷۳ پروژه در حوزههای میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی با حجم سرمایه گذاری و اعتباری بالغ بر ۷۹۰ میلیارد ریال در سطح استان کرمانشاه به بهره برداری میرسد.
او با اعلام اینکه اشتغال زایی مستقیم این پروژهها بیش از ۲۵۰ نفر است، گفت: این پروژهها شامل ۲ هتل و هتل آپارتمان، ۱۳ اقامتگاه بومگردی، ۳۷ خانه مسافر، پنج مجتمع گردشگری و پذیرایی بینراهی، هفت کارگاه و فروشگاه محصولات صنایعدستی، ۶ دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری و سه محوطه گردشگری است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه افزود: با اضافه شدن ۵۲ واحد اقامتی و ۱۴ مجموعه خدماتی و رفاهی به زیرساختهای گردشگری استان تحول مهمی در حوزه زیرساختی گردشگری استان شکل میگیرد.
قادری همچنین به آغاز عملیات اجرایی هفت پروژه در حوزههای میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی با حجم سرمایهگذاری و اعتباری بالغ بر ۶۵۹ میلیارد ریال در ایام دهه مبارک فجر خبرداد.
او تصریح کرد: در میان این پروژهها مجتمع گردشگری بیستون با حجم سرمایه گذاری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد ریال با توجه به قرار گرفتن در مسیر کریدور گردشگری بیستون به طاق بستان از اهمیت ویژهای برخوردار است.
او افزود: همچنین در حوزه توسعه گردشگری آبی با توجه به ظرفیتها و پتانسیلهای بالای استان، عملیات اجرایی سه طرح گردشگری با محوریت تفریحات و ورزشهای آبی در سدهای جامیشان، سلیمانشاه و شیان آغاز میشود که میتواند در آینده نزدیک کرمانشاه را به قطب گردشگری آبی غرب کشور تبدیل کند.
به گزارش ایرنا، وجود چهار هزار و ۲۰۰ اثر ثبت شده ملی، یک اثر ثبت شده جهانی و ده ها اثر گردشگری که هنوز به ثبت نرسیده اند حاکی از استعداد بالای کرمانشاه در بخش گردشگری است.
بیستون و طاق بستان، معبد آناهیتا، طاق گرا، گور دخمه اسحاق وند، تکایای بیگلربیگی و معاون الملک، بوستان کوهستان، بازار سنتی، سراب های نیلوفر، هرسین، صحنه، روانسر، غار قوری قلعه، غار پراو، کاروانسراهای شاه عباسی و ماهیدشت، آبشار پیران و ... از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان کرمانشاه است.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۲ هزار و ۵۹۵ روستا و ۳۵ شهر دارد.