هرمز امیری روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۸۶۵ مراجعه برای دریافت خدمات پروانه کسب ثبت شده است که از این تعداد، ۴۶۸ فقره درخواست تمدید پروانه کسب و ۵۷ فقره تقاضای جابجایی داشتند.
وی ادامه داد: در این مدت همچنین ۱۰ تقاضای تغییر شغل، ۲۹ تقاضای دریافت کارت مباشرت در این اداره به ثبت رسیده است.
مدیر بازرگانی و اصناف سازمان منطقه آزاد قشم از اجباری شدن دورههای آموزشی برای اصناف خبر داد و تصریح کرد: از این پس تمامی فعالان صنفی و تجاری منطقه آزاد قشم برای اخذ و تمدید مجوز فعالیت ملزم به گذراندن دورههای اصناف هستند.
وی اظهار کرد: این دورهها در چهار جلسه به مدت ۶ ساعت و به صورت مستمر و در روزهای چهارشنبه در مرکز بین المللی رشد برگزار میشود.
امیری افزود: آشنایی اصناف با قوانین و مقررات، ارتباط با مشتری، فقه اسلامی بازار، قوانین انتظامی ، قوانین و مقررات مالیاتی، قوانین مناطق آزاد و تجاری و بهداشت محیط سرفصلهای این دوره آموزشی هستند.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما