عبدالرسول دریایی روز شنبه در جمع خبرنگاران افزود: با افتتاح و بهرهبرداری از این تعداد طرح برای ۶ هزار و ۷۰۰نفربه صورت مستقیم و غیرمستقیم شغل ایجاد میشود.
وی در تشریح این تعداد طرح ادامه داد: ۲ طرح بزرگ پنج هزار و ۵۰۰تنی پرورش ماهی در قفس به ترتیب در شهرستانهای قشم و بندرلنگه افتتاح میشود.
به گفته مدیرکل شیلات هرمزگان، طرح پرورش ماهی در قفس پنج هزار تنی قشم توسط یک شرکت دانش بنیان با ظرفیت یکهزار و ۲۰۰ تن به عنوان بزرگترین طرح شیلاتی هرمزگان است.
دریایی، اعتبار این طرح را افزون بر ۴ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد که تمام این میزان از سوی بخش خصوصی و بدون اعتبار دولتی سرمایهگذاری شده و برای ۱۶۵ نفر به صورت مستقیم و ۳۳۰ نفر غیرمستقیم ایجاد شغل میشود.
وی با اشاره به افتتاح هشت طرح پرورش میگو با اعتباری افزون بر ۲هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال درشهرستانهای بندرعباس، بندرلنگه، جاسک و میناب با سرمایهگذاری بخش خصوصی گفت: این میزان از طرح افتتاحی پروش میگو با زیرکشت رفتن افزون بر یکهزار و ۴۴۰ هکتار از اراضی برای افزون بر یکهزار و ۴۴۰ نفر اشتغال مستقیم و غیرمستقیم ایجاد میکنند.
مدیرکل شیلات هرمزگان، افتتاح بازار عمده فروشی ماهی در سیریک(گروک)، احداث جایگاه سوخت کوهستک، تجهیز، ساماندهی و بهسازی بندر صیادی کنگ با سرمایه گذاری ۷۲۰میلیارد ریال توسط بخش خصوصی را از دیگر این طرحها عنوان کرد.
دریایی، افتتاح اسکله شناور بندر صیادی گرزه، برق رسانی به مجتمع پرورش میگو دوستکو، ایجاد مجتمع پرورش میگوی کانی قشم، تامین برق مجتمعهای پرورش میگو در غرب قشم و ایجاد زیربناهای مجتمع آبزی پروری حسینه با حدود ۱۵۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات دولتی و استانی را بخش دیگری از این طرحها اعلام کرد.
وی همچنین از آغاز عملیات مرکز تکثیر میگو به ظرفیت ۱۰۰ میلیون قطعه بچه میگو، ۸ طرح تکثیر و پرورش میگو به ظرفیت تولید ۴۵۰ میلیون قطعه بچه میگو، شش طرح پرورش ماهی در قفس به ظرفیت تولید ۲۹هزار تن، یک طرح پرورش میگو متراکم به ظرفیت ۳۰۰تن و یک طرح پرورش ماهی خاویاری به ظرفیت ۱۰ تن را بخش دیگری ازطرحهای محوری شیلات هرمزگان عنوان کرد.
شیلات استان هرمزگان با کسب عنوان نخست صید و صیادی و آبزیپروری توانسته افزون بر یک چهارم تولیدات شیلاتی کشور را به خود اختصاص دهد.
نظر شما