سرهنگ حسین صادقی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا، ابراز داشت: آحاد جامعه با شرکت در پویش کودکان سایبری در ارتقای آگاهیهای اجتماعی درباره شیوه صحیح استفاده دانش آموزان از فضای مجازی، پیشگیری از آسیب های ناشی از استفاده ناصحیح از فضای مجازی و افزایش حساسیت اجتماعی به وضعیت کودکان در فضای مجازی شرکت کنند.
وی تاکید کرد: با توجه به اینکه در شرایط فعلی کودکان و نوجوانان در مدارس حضور ندارند و ناچار به پیگیری درسهای خود از طریق فضای مجازی هستند، نقش سواد رسانهای بسیار پررنگ تر از قبل شده است، بنابراین مهمترین توصیه به والدین ارتقاء سواد رسانهای و انتقال آن به فرزندان، با توجه به سن و شرایط آنها است و شرکت در پویش کودکان سایبری فرصتی مناسب برای ارتقای آگاهی در این زمینه است.
وی ادامه داد: نظارت والدین بر استفاده فرزندان از فضای مجازی نکته مهمی است و خانوادهها به هیچ عنوان مجوز نصب فیلترشکن به نوجوانان را ندهند زیرا سطح دسترسی به محتوای نامناسب و غیراخلاقی برای آنان افزایش مییابد و بسیاری از آسیبهای روانی را در پی دارد.
صادقی خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی که نوجوانان به بهانه درس و آموزش بیشتر در فضای مجازی فعالیت میکنند، لازم است فقط برنامههای تایید شده مربوط به آموزش را در گوشیها نصب کنند و آموزش نباید بهانهای باشد که نوجوانان بیش از حد در فضای مجازی زمان بگذرانند و این حضور کنترل نشده در نهایت به اعتیاد به فضای مجازی منجر شود.
وی اظهار داشت: کاهش شکاف دیجیتال بین والدین و فرزندان و افزایش حساسیت اجتماعی به وضعیت کودکان در فضای مجازی از اهداف اصلی راهاندازی پویش کودکان سایبری است.
رئیس پلیس فتا استان سمنان گفت: شهروندان در صورت بروز مشکل و مواجهه با جرائم رایانهای میتوانند با مراجعه به پلیس فتا از مشاورهها و راهنماییهای کارشناسان این پلیس در جهت رفع مشکلات احتمالی استفاده کنند یا با مراجعه به سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir و یا با شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ درخواست خود را ثبت کنند.
نظر شما