۱۳ بهمن ۱۳۹۹، ۱۴:۳۷
کد خبرنگار: 3081
کد خبر: 84206906
T T
۲ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

کرونا، تهدیدی علیه سلامت روان

۱۳ بهمن ۱۳۹۹، ۱۴:۳۷
کد خبر: 84206906
کرونا، تهدیدی علیه سلامت روان

تهران- ایرنا- در حالی که با واکسن کرونا چشم جهان به افق روشن پایان کووید-19 دوخته شده اما گونه های جدید این ویروس و محدودیت های تازه برای مقابله با آن، پارادوکسی را ایجاد کرده که به گفته متخصصان به اختلالات روحی روانی ناشی از این همه گیری مانند اضطراب، خستگی و سردرگمی دامن زده است.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا؛ تارنمای رسمی سازمان ملل نوشت: همه گیری کووید ۱۹، افزون بر پیامدهای ویرانگر اقتصادی و اجتماعی، منجر به همه گیری اختلالات روحی روانی به خصوص در جوانان شده است؛ در این چارچوب، سازمان جهانی بهداشت به دنبال اقداماتی برای حمایت از دولت ها برای مواجهه با این مشکل جهانی است.

به نوشته این تارنمای خبری، دکتر هانس کلوگه مدیر بخش اروپایی سازمان جهانی بهداشت در یک کنفرانس مطبوعاتی با تاکید بر اهمیت حمایت از سلامت روان در دوران همه گیری کووید ۱۹ بیان کرد: امروزه جهان با یک پارادوکس درباره  این همه گیری مواجه است؛ درواقع از طرفی با کشف، تولید و توزیع واکسن کرونا امیدها برای پایان این بحران پررنگ شده و از سوی دیگر، گونه های جدید این ویروس جهان را در بهت و نگرانی فرو برده است.

وی افزود: این پارادوکس منجر به افزایش اختلالات روحی و روانی از جمله تشدید اضطراب، خستگی، تنش و سردرگمی در میان افراد شده است.

نیمی از جوانان از افسردگی و اضطراب رنج می برند

تارنمای رسمی سازمان ملل در ادامه نوشت: براساس مطالعات انجام شده از سوی سازمان بین المللی کار، نیمی از جوانان بین ۱۸ تا ۲۹ سال و همچنین ۲۰ درصد از کارکنان مراقبت های بهداشتی از اضطراب و افسردگی رنج می برند.

کلوگه ضمن اعلام ایجاد "ائتلافی برای حمایت از سلامت روان" خاطرنشان کرد: توانمندسازی مقامات بهداشتی در کشورها، به خصوص در مواقع بحرانی، از اولویت های سازمان جهانی بهداشت است.

همچنین تارنمای رسمی سازمان ملل به نقل از رئیس بخش اروپایی سازمان جهانی بهداشت نوشت: نباید درسی که به این سختی آموخته ایم، فراموش کنیم؛ اقدامات شتابزده مانند باز و بسته کردن مشاغل، مرزها...اعمال قرنطینه و لغو آن استراتژی درستی نخواهد بود.

وی با تاکید بر ارزیابی محدودیت های کرونایی و یا لغو تدریجی آن ها براساس معیارهای اپیدمیولوژیک، تصریح کرد که برای بقای اقتصاد و به حداقل رساندن پیامدهای ناشی از آن، رویکرد ما باید سنجیده شود.

بر اساس آخرین آمار منتشره ورد میترز؛ در اروپا بیش از ۳۰ میلیون نفر به ویروس کرونا مبتلا شده اند که از این میان، بیش از ۷۰۰ هزار نفر جان خود را از دست داده و همچنین بیش از ۱۷ میلیون نفر تاکنون بهبود یافته اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha