حسن آذری نصرآباد روز دوشنبه در نشست خبری افزود: این حجم از سرمایهگذاری با توجه به نیاز مردم و شرایط حاکم بر جامعه در زمان شیوع کرونا اتفاق افتاده است.
وی بیان کرد: این سرمایهگذاری در پنج سال گذشته ۱۱۵ میلیارد تومان بوده که در مدت یک سال با ۲۱۵ درصد به بیش از ۳۶۰ میلیارد تومان رسیده است.
مدیر مخابرات منطقه خراسان جنوبی اظهار داشت: بخش زیادی از اقداماتی که در این مدت انجام شده در تعهدات شرکت خصوصی مخابرات نبوده است و مشابه این حجم از سرمایهگذاری در سراسر کشور رخ داده است.
وی عنوان کرد: نیروی انسانی زیادی در اجرای پروژههای مخابراتی مشغول به کار هستند و اکنون حدود ۳۰۰ هزار نفر در کشور توسط شرکت مخابرات کشور مشغول بهکار شدهاند.
آذری نصرآباد بیان کرد: این حجم از سرمایهگذاری علیرغم تمامی مشکلات اقتصادی، تحریمها و مشکلاتی که در تامین تجهیزات وجود داشته محقق شده است.
وی یادآور شد: اگر در حوزه مخابراتی در بحث اعتباری یا سایر مشکلاتی ایجاد شود بخش ارتباطی مردم دچار مشکل میشود و اگر هر زمان پروژههای سرمایهگذاری دچار تعطیل شده بدون شک سایر دستگاهها با مشکل مواجه شدهاند.
مدیر مخابرات منطقهای خراسان جنوبی گفت: اگر دستگاههای اجرایی مختلف در تامین برخی زیرساختهای حمایت درستی از این بخش نداشته باشند بدون شک در جا خواهیم زد و با مشکل مواجه خواهیم شد.
وی افزود: با وجود اقدامات زیادی که انجام شده اما هنوز نیاز مردم از اقدامات جلو زده است لذا باید هرچه سریعتر اقدام کنیم و در این زمینه نیاز به همکاری مردم و همه دستگاههای اجرایی داریم.
آذری نصرآباد بیان کرد: بعد از شیوع ویروس کرونا شاهد تغییر رفتار مصرف کننده یعنی مردم هستیم و این تلنگری بود که در برخی بخشها مشکلاتی برای جامعه در پی داشت، موضوعاتی که شاید در گذشته از اهمیت چندانی برخوردار نبود.
وی تصریح کرد: پیک مصرف اینترنت قبل از شیوع کرونا در حداکثر زمان( خردادماه ۹۸) ۳.۸۲ گیگ بر ثانیه بود که این عدد روز گذشته به ۱۶ گیگ رسیده و در این ایام تا ۱۹ گیگ برثانیه نیز افزایش داشته است.
مدیر مخابرات منطقه خراسان جنوبی ادامه داد: تا ابتدای شیوع کرونا به هیچ عنوان این ظرفیت فراهم نبود و علیرغم وجود همه مشکلات اقتصادی، تحریمها، کمبود تجهیزات و سایر نسبت به بهینه سازیهای اقدامات و افزایش ظرفیت اقدام کردیم.
وی تصریح کرد: قبل از کرونا ۴۰ درصد ظرفیت استان استفاده میشد اما با شیوع کرونا ظرفیت تکمیل شد و این تلنگر بزرگی بود که بایستی اقداماتی برای روزهای بحرانی نیز مدنظر داشته باشیم.
آذری نصرآباد عنوان کرد: در ابتدای شیوع ویروس کرونا حتی اکنون نارضایتیهای زیادی در استان مانند سراسر کشور داشتیم و با کمبود ای پی مواجه شدیم اما با توسعه تجهیزات اکنون در این زمینه بروز هستیم.
وی گفت: در زمینه توسعه ارتباطات دیتا، شرکت مخابرات ایران و شرکتهای خصوصی هیچگونه تعهدی در زمینه توسعه روستایی ندارند و دولت موظف این مهم را انجام دهد.
مدیر مخابرت منطقهای خراسان جنوبی ادامه داد: بعد از شرایط کرونا هیچگونه محدودیتی در این زمینه برای خود نداشتیم و در این مدت به کمک دولت آمدیم و در این مدت ۱۳۲ پورت دیتا در مناطق شهری و روستایی استان نصب شد.
وی با اشاره به توسعه سرویس VDSL در استان بیان کرد: این سرویس در راستای بهبود کیفیت و سرعت اینترنت در شهرستانهای قاینات، بشرویه، خوسف، اسدیه، سرایان و طبس با ظرفیت ۲ هزار و ۳۳۸ پورت در ۶۴ نقطه مهیا شد.
آذری نصرآباد با اشاره به توسعه سرویس اینترنت پرسرعت بر مبنای FTTH گفت: این امکان در شهرستانهای بیرجند، قاینات و فردوس فراهم شده است.
وی اظهار داشت: از محل طرح ملی USO با سرمایهگذاری ارتباطات و فناوری اطلاعات و مجری گری شرکت مخابرات یکی از مهمترین اقدامات واگذاری سرویس اینترنت به هزار و ۲ مدرسه شهری و روستایی استان است.
مدیر مخابرات منطقه خراسان جنوبی عنوان کرد: در ارتباط با تلفن همراه از محل این طرح ملی ۵۳ سایت جدید همراه اول روستایی در استان اجرا شد که ۲۷ مورد شامل تکنولوژیهای فورجی یا تری جی بودند.
وی ادامه داد: علاوه بر این پروژههای همراه اول در قالب فاز هشت ارتباطات سیار امسال شامل ۱۱ سایت تلفن همراه شهری و روستایی و ۲۶ سایت تکنولوژی فورجی و تری جی به بهرهبرداری رسید.
آذری نصرآباد اجرای فیبر نوری را یکی از پروژه های زیرساختی مهم شرکت مخابرات دانست و گفت: از محل طرح ملی USO ۱۹۱ کیلومتر فیبر در استان اجرا شده و این طرح همچنان ادامه دارد.
وی افزود: یکی از پروژههای مهم فیبر نوری اینکه شهر طبس مسینا درمیان به طول ۲۵ کیلومتر انجام شد و بعد از سالیان سال به بهره برداری رسید و در مجموع ۲۰ کیلومتر فیبر نوری برای بهینه سازی شبکههای استان نیز انجام شد.
مدیر مخابرات منطقه خراسان جنوبی با اشاره به توسعه تلفن ثابت در استان در سال جاری بیان کرد: یکی از پروژههای بزرگی که امسال محقق شد و در تعهدات شرکت مخابرات نبود اجرای تلفن ثابت در شهرکهای اقماری بیرجند از جمله چهکند، امیرآباد، حاجی آباد و دستگرد بود.
وی اظهار داشت: در مجموع ۹۶ درصد جمیعت روستایی استان تحت پوشش تلفن ثابت خانگی و ۵۱ درصد جمعیت روستایی استان از اینترنت پرسرعت مخابرات برخوردار هستند.
آذری نصرآباد با بیان اینکه جمعیت تحت پوشش همراه اول روستاهای استان به ۹۰ درصد رسیده است ادامه داد: در حال حاضر ۹۹ درصد جمعیت روستایی استان حداقل از یکی از خدمات مخابرات استفاده میکنند.
وی عنوان کرد: در مجموع طلب شرکت مخابرات استان از مشترکین خانگی و تجاری یا سایر بیش از ۲۹ میلیارد تومان است که درخواست داریم با توجه به شرایط اقتصادی و مشکلاتی که در تامین اعتبارات وجود دارد نسبت به پرداخت بدهی اقدام شود.
مدی مخابرات منطقه خراسان جنوبی گفت: در حال حاضر امکان ارائه تمامی خدمات شرکت مخابرات به صورت غیرحضوری فراهم شده است و نیاز به مراجعه حضوری مردم برای دریافت خدمات نیست.
نظر شما