با وجود کرونا «بی‌خبر از هم نمی‌مانیم»

تهران- ایرنا- تازه‎ترین شماره گاهنامه رویدادهای فرهنگی اکو، با عنوان ECI News Letter با شعار «از هم بی خبر نمی‌مانیم» منتشر شد.

به گزارش روز دوشنبه گروه فرهنگی ایرنا، روابط عمومی موسسه فرهنگی از انتشار شماره جدید گاهنامه ECI News Letter ویژه رویدادهای فرهنگی کشورهای عضو اکو با بیش از ۸۰۰ خبر از کشورهای این منطقه فرهنگی، ۹ بهمن‌ماه ۱۳۹۹ خبر داد.

این نشریه با شعار بی‌خبر از هم نمی‌مانیم، به‌صورت تمام ­رنگی، در ۴۶۸ صفحه منتشر شد. که رویدادهای تاریخی، فرهنگی، اجتماعی، ادبی، ورزشی و هنری افغانستان، آذربایجان، ایران، قزاقستان، قرقیزستان، پاکستان، تاجیکستان، ترکمنستان، ازبکستان و همچنین مؤسسه فرهنگی اکو را در فاصله زمانی مهر تا آذرماه ۱۳۹۹ (سپتامبر تا دسامبر ۲۰۲۰) به‌صورت متمرکز منتشر کرده است.

ﺑﺎزﮔﺸﺖ ۱۱ اﺛﺮ ﺑﺎﺳﺘﺎﻧﻰ ﺑﻪ اﻓﻐﺎﻧﺴﺘﺎن، گزارﺷﻰ از ﺟﺎﻣﻰﺷﻨﺎﺳﻰ در آذرﺑﺎﯾﺠﺎن، ﻫﻤﮑﺎری ﻣﻮزه ارﻣﯿﺘﺎژ و ﻣﻮزه ﻣﻠﻰ اﯾﺮان، قزاقستان شریک مورد اعتماد سازمان ملل، تقویت گردشگری فرهنگی میان تاجیکستان و قرقیزستان، گرامی‌داﺷﺖ روز زﺑﺎن ﻣﻠﻰ قرقیزستان، ﺟﺸﻨﻮاره ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻓﯿﻠﻢ ﺻﻠﺢ آﺳﯿﺎ در ﭘﺎﮐﺴﺘﺎن؛ دوﺷﻨﺒﻪ ﭘﺎﯾﺘﺨﺖ ﻓﺮﻫﻨﮕﻰ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﻫﻢﺳﻮد در ﺳﺎل ۲۰۲۱، ﺟﺸﻦ ﻣﻬﺮﮔﺎن و ﺟﺸﻨﻮاره ﺷﺎﻟﻰ در ﺗﺎﺟﯿﮑﺴﺘﺎن، ﮐﺸﻒ ﺑﻘﺎﯾﺎی ﻣﻌﺒﺪ ﺑﺎﺳﺘﺎﻧﻰ در ﺗﺮﮐﯿﻪ، «ﺟﺸﻦ روز زﺑﺎن ﻣﻠﻰ در ازﺑﮑﺴﺘﺎن، ﺑﺰرﮔﺪاﺷﺖ ﮐﻤﺎل ﺧﺠﻨﺪی در ﻣﺆﺳﺴﻪ ﻓﺮﻫﻨﮕﻰ اﮐﻮ، آرزوی صلح در شب یلدای همبستگی منطقه‌­ای، از جمله مطالبی است که در این شماره از گاهنامه ECI News Letter می­‌خوانیم.

 شماره دوم این گاهنامه، با نظارت سرور بختی، ریاست مؤسسه فرهنگی اکو، سردبیری محمد محمودی و مدیریت اجرایی زهرا اصلانی منتشر شده و درصدد است تصویری روشن و امیدبخش از رویدادهای فرهنگی کشورهای عضو اکو را در کنار یکدیگر به نمایش گذاشته و پیام دیپلماسی فرهنگی منطقه را به مراجع دیپلماتیک، وزارتخانه‌ها، دانشگاه‌ها، مراکز علمی، آموزشی، فرهنگی و گردشگری، موزه‌ها و کتابخانه‌های ۱۰ کشور عضو اکو و نیز سایر سازمان‌های بین‌المللی برساند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha