به گزارش ایرنا، حجتالاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی روز سهشنبه در نشست با خبرنگاران، در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا، مبنی بر راهکارهای افزایش مشارکت در انتخابات پیشرو اظهار داشت: منظور از افراد جوان از نظر رهبر معظم انقلاب، افرادی همانند سردار شهید سلیمانی است که کارکرد فکری جوان و فعالی داشت.
نماینده ولیفقیه در کردستان با بیان اینکه این امید آفرینی را دستگاههای اجرایی، فرهنگی و اصحاب رسانه برعهده دارند، تاکید کرد: افرادی که پا به عرصه انتخابات میگذارند، از کلی گویی دست برداشته و برای اثبات کارایی خود دیگران را نفی نکنند.
وی یادآور شد: داوطلبان با حرفهای ایجای که منجر به عمل شود وارد عرصه شوند و بارقههای امید در کلام خود را به جامعه منتقل کنند.
حجتالاسلام والمسلمین پورذهبی با اشاره به اینکه هر فرد منتخب فارغ از ضعیف یا قوی بودن، انتخاب مردم بوده و قابل احترام بوده است، اضافه کرد: مردم مانند همیشه درپای صندوقهای رای حاضر می شوند و منتخبان هم باید به کار مردم رسیدگی کنند تا از شرایط پیچیده فعلی خارج شویم.
عبور از مرز تخریب و نقد روا نیست
نماینده ولیفقیه در کردستان در ادامه با اشاره به اینکه هیچ انسان عاقلی عبور از مرز تخریب و نقد را نمی پذیرد، اظهار داشت: در جمهوری اسلامی شایسته نیست افراد مومن و مسلمانی که متصدی امور هستند، تخریب شوند و این با نقد منصفانه تفاوت دارد.
حجتالاسلام والمسلمین پورذهبی با تاکید بر اینکه گاهی نقدهای نرم هم با پاسخهای تندی مواجه می شود، افزود: تخریب و توهین چه از طرف نقد شونده و چه از طرف نقد کننده شایسته نیست و همانگونه که رهبرمعظم انقلاب هرگونه توهین به رییس جمهوری و مسوولان را ناروا می دانند همه باید در این زمینه به ایشان تاسی کنند.
وی نقد و تخریب نکردن را همانند جاده دوطرفه ای دانست و اظهار داشت: در مسائل سیاسی شاهد چنین مباحثی هستیم و باید به سمت نقدهای سازنده گام برداریم تا زمینه برای توسعه به خوبی فراهم شود.
نماینده ولی فقیه در کردستان با اشاره به اینکه کردستان استانی غنی است که جای کار بیشتری دارد، افزود: امیدواریم با کارشناسی و مشاوره لازم در این مزینه با مدیران اجرایی، فضای توسعه استان اصلاح شود.
حجت الاسلام پورذهبی فرهنگ جهادی را مهمترین راهبرد خدمتگزاری اعلام کرد و افزود: زدودن نگاه امنیتی از کردستان با رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در استان از سال ۱۳۸۸ قوت گرفت تا جنبه فرهنگی بودن این استان تقویت شود.
وی تاکید کرد: بررسی های میدانی از مرز و مناطق مختلف استان از جمله حاشیه شهرها آغاز شده است و این بررسیها در تقابل و رقابت دفتر نماینده ولی فقیه با دستگاههای اجرایی نیست، بلکه برای حل سریع مشکلات است.
نماینده ولی فقیه در کردستان اضافه کرد: این بررسی های میدانی تا پایان سال به اتمام می رسد و وارد فاز اجرایی و اقدام عملی می شود.
حجت الاسلام پورذهبی به ظرفیتهای فرهنگی، هنری و گردشگری کردستان اشاره کرد و افزود: باید از این ظرفیتها برای رونق اقتصادی استان بهره بیشتری گرفته شود.
وی در ادامه با اشاره به تغییر روند شورای فرهنگ عمومی استان، افزود: این شوار باید مساله محور عمل کند و بزرگترین شورای تصمیم گیر در حوزه فرهنگ استان به پویایی لازم برسد و در این راه نیازمند حرکت رو به جلویی است تا مباحث مطرح شده به اقدام عملی ختم شود.
جایگاه اجتماعی زن در نظام اسلامی
نماینده ولی فقیه در کردستان در بخش دیگری از سخنان خود با تبریک سالروز ولادت حضرت زهرا (س) و روز زن گفت: حضرت زهرا (س) از لحاظ علمی، تربیتی و تاثیرگذاری نقش ویژه ای داشته اند که بانوان ایران اسلامی هم با تاسی به ایشان، در پیروزی انقلاب و تداوم آن دوشادوش مردان جنگیدند.
حجت الاسلام پورذهبی به جایگاه اجتماعی بی نظیر زن در ایران اشاره کرد و افزود: رسیدن به جایگاه واقعی و بکارگیری بانوان در پستهای کلان وزارتی و و مدیریتی هنوز نیامند توجه بیشتری است.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر آمار بالای زنان تحصیلکرده بیکار اظهار داشت: برخی عوامل از جمله تعدد دانشگاه و رشته باعث شد تا رشته های سخت و زیان آور به دانشجویان و به ویژه بانوان تحمیل شود و در نبود بازار کار، فارغ التحصیلان بیکار هم زیاد شود.
نماینده ولی فقیه در کردستان از رسانه ها خواست تا امید و خودباوری را در جامعه ترویج دهند و گفت: با سیاهنمایی و ترویج ناامیدی، دردی از جامعه درمان نمی شود.
حجت الاسلام پورذهبی با تاکید بر اینکه بیان کم کاری ها هنر خاصی را می خواهد که منجر قفل امور و ناامید کردن مردم نشود، تاکید کرد: خبرنگاران از نقد سازنده ابایی نداشته باشند و حتی شخص نماینده ولی فقیه را هم نقد کنند.
انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی همزمان با سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری روز جمعه ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ برگزار میشود.
نظر شما