طرح یاریگران زندگی در محیط کارگری چهارمحال و بختیاری اجرایی می شود

شهرکرد- ایرنا- دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت پیشگیری از شیوع مصرف موادمخدر گفت: طرح یاریگران زندگی در محیط کارگری با همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اجرا می شود.

سید قدیر مرتضوی روز سه‌شنبه در جلسه کمیته توسعه مشارکت‌های مردمی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان افزود: طرح یاریگران زندگی در محیط کارگری با هدف ایجاد حس مسئولیت پذیری در میان جامعه هدف، گسترش و توسعه مشارکت در زمینه پیشگیری از اعتیاد در محیط کارگاهی و کارگری اجرایی می‌شود.

وی با تاکید بر ابلاغ دستورالعمل به منظور کاهش نرخ شیوع مصرف موادمخدر در جامعه کارگری افزود: اجرای این طرح همگام با طرح "کاج" در سطح کارگاه‌ها و کارخانه‌های استان اجرا خواهد شد تا یک تیم اجتماع‌محور در محیط کارخانه و کارگاه فعال شود.

وی اظهار داشت:هم‌اکنون برنامه حوزه پیشگیری از مصرف مواد مخدر و آسیب‌های اجتماعی از سنین کودکی و پیش دبستانی آغاز شده است و به سمت بزرگسالان و مادران رفته است.

مرتضوی به ارائه آموزش پیشگیرانه برای افراد و جامعه هدف در معرض آسیب و همچنین ساکنان سکونتگاه‌های غیررسمی اشاره کرد و گفت: اجرای طرح یاریگران زندگی در مدارس همزمان با سراسر کشور از سال گذشته آغاز شده است.

وی افزود: در این طرح سال گذشته ۳۰ درصد مدارس استان مجری طرح بودند و تعهد امسال ۶۰ درصد مدارس استان بود که به دلیل شیوع کرونا این طرح هم‌اکنون در ۴۰ درصد مدارس استان در دست  اجراست.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر چهارمحال و بختیاری این طرح در حوزه پیشگیری از آسیب اجتماعی در زمینه اعتیاد و رفتارهای پر خطر و به منظور کاهش تمایل و خودداری از تجربه مصرف مواد در بین دانش‌آموزان در دست  اجراست.

وی با اشاره به بررسی علمی و میدانی از اجرای طرح یاریگران زندگی در آموزش و پرورش گفت: با اجرای این طرح و افزایش دانش و مراقبت، شاهد توقف رشد مصرف مواد مخدر در بین دانش آموزان داشتیم.

مرتضوی در ادامه به اجرای طرح یاریگران زندگی در حوزه ورزش اشاره کرد و گفت: استفاده از ظرفیت وزشکاران، هیاتهای ورزرشی، سازمانهای مردم‌نهاد در حوزه جوانان در این طرح در اولویت قرار است.

وی به تشکیل کارگروه فضای مجازی در استان در راستای تولید محتوای آموزشی متناسب با شرایط بومی و جغرافیای استان اشاره کرد و گفت:هم‌اکنون محتواهای آموزشی در فضای مجازی متناسب با نیاز جوانان و جامعه هدف نیست.

مدیرکل بهزیستی چهارمحال و بختیاری نیز با اشاره به اهمیت بحث آموزش به خصوص آموزش افراد معتاد بهبود یافته گفت: در سالجاری ارائه آموزش فنی و حرفه‌ای متناسب با نیاز جامعه هدف در مناطق مختلف استان در دست اجراست.

نرگس عسگری افزوذ: به منظور ارائه آموزش فنی و حرفه‌ای به معتادان بهبود یافته و خانواده معتادان نیز تفاهم‌نامه با فنی و حرفه ای منعقد شده است.

معاون آموزش فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری نیز در این جلسه گفت: به منظور ارائه آموزش به خانواده‌های آسیب‌دیده از اعتیاد ۱۰۸ نفر در دوره آموزش فنی و حرفه‌ای در قالب ۱۵ هزار و ۶۴۸  نفر ساعت شرکت کردند.

شهرام کوهیان افزود: در این مدت ۴۳۷ نفر از زنان سرپرست خانوار در قالب ۷۵هزار و ۵۳۷نفر ساعت و ۲۳۰ زندانی در قالب ۳۸ هزار نفر ساعت و ۶۷ نفر آموزش دیدند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha