مجتبی میهن پرست روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این سامانه بارشی از اوایل جمعه وارد استان می شود و در عصر همان روز سیستم بارشی توسعه و تقویت می یابد و پیش از ظهر روز یکشنبه از استان خارج خواهد شد.
وی افزود: دامنه پراکنش این سامانه کل استان را در بر می گیرد اما قدرت بارش آن در نواحی شرقی و شمالی استان بیشتر از سایر مناطق بوده و این سامانه از قدرت بارشی متوسط تا پرقدرتی برخودار است.
میهن پرست یادآور شد: این سامانه بارشی همراه با رعد و برق، وزش باد نسبتا شدید، صاعقه و احتمال نفوذ گرد و غبار در نوار مرزی خواهد بود و دمای بیشینه هم تا ۶ درجه نسبت به روزهای اخیر کمتر می شود.
وی اضافه کرد: سامانه بیشتر به صورت بارش باران است اما در مناطق مستعد بارش تگرگ و در ارتفاعات بارش برف دور از انتظار نخواهد بود.
وی تاکید کرد: آبگرفتگی معابر، اختلال در تردد، خطر بروز صاعقه، رعد و برق، طغیان رودخانه ها و مه گرفتگی جاده ها و گردنه ها دور از ذهن نیست بنابراین از اتراق در حاشیه رودخانه ها، صعود به ارتفاعات، تردد غیر ضروری خودداری شود.
میهن پرست ادامه داد: باتوجه به اینکه سیستم بارشی قدرتمند است، کشاورزان و کارگاه های صنعتی در صورت داشتن سازه های سبکی چون گلخانه ها، این سازه ها را محکم سازی کنند تا به علت وزش باد و رعد و برق آسیب نبینند.
وی گفت: همچنین دستگاه های خدمات رسان نیز به علت قدرت این سامانه و پیامدهای آن، در حالت آماده باش قرار بگیرند.
به گزارش ایرنا، از ابتدای سال آبی جاری شهرستان های آبدانان با ۳۳۲ میلیمتر بیشترین و مهران با ۱۶۰ میلیمتر کمترین دریافت نزولات جوی را داشته اند و مقدار بارش ها در ایلام هم ۲۳۸ میلیمتر بوده است.
استان ایلام بعد از استانهای گیلان، مازندران و لرستان رتبه چهارم بیشترین دریافت نزولات جوی را در سال آبی جاری ( ۹۸ -۹۹ ) کسب کرد.
نظر شما