به گزارش ایرنا سیاوش وحدت روز چهارشنبه با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شمار شاغلان در شهرک های صنعتی استان هشت سال پیش هزار و ۷۰ نفر بود که اکنون به چهار هزار و ۶۲۲ نفر رسیده است.
وی افزود: هم اکنون از هزار و ۴۶۰ هکتار زمین صنعتی استان، ۲۴۸ هکتار واگذار شده است و همچنین برای واحدهای صنعتی ۲۰۵ لیتر بر ثانیه آب و ۱۰۳ مگاوات برق نیز تامین شده است.
وی از تامین گاز و دسترسی به مخابرات در شهرک ها و نواحی صنعتی استان خبر داد و افزود: شمار شهرکها و نواحی صنعتی استان نیز در هشت سال اخیر ۴۳ درصد رشد یافته و از ۱۴ شهرک و ناحیه به ۲۰ شهرک، ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی رسیده است.
وحدت با بیان اینکه در هشت سال گذشته میزان تامین آب این مناطق و نواحی ۱۵۳ درصد، برق ۱۱۶ درصد و گاز ۱۱۰ درصد افزایش یافته است، اظهار داشت: دسترسی ۱۴ شهرک و ۲ ناحیه صنعتی به مخابرات برقرار شده و همچنین شهرک کارگاهی، ناحیه صنعتی امیر آباد و منطقه ویژه اقتصادی نیز به فیبر نوری مجهز شده و برای تامین فیبر نوری در دیگر شهرک ها نیز تفاهم نامه ای با شرکت مخابرات منعقد شده است که با تامین کابل مورد نیاز، همه شهرک ها و نواحی صنعتی دارای فیبر نوری می شوند.
رکورد رشد قراردادها شکسته شد
وی با بیان اینکه تعداد قراردادهای منعقده در شرکت شهرک های صنعتی استان نیز رشدی ۱۸۴ درصدی داشته است، اظهار داشت: تعداد قراردادهای این شرکت در هشت سال گذشته از ۲۶۳ قرارداد به ۷۴۶ قرارداد رسیده است و امسال نیز که در سال جهش تولید قرار داریم، رشدی بی سابقه در واگذاری اراضی صنعتی داشته ایم.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی خراسان شمالی افزود: در سال جهش تولید توانستیم ۱۷۲ قرارداد منعقد کنیم که در طول عمر تاسیس شرکت شهرک های صنعتی خراسان شمالی بی سابقه بوده است و در این قراردادها ۵۵ هکتار زمین واگذار شد به طوری که تعداد واگذاری ها سه برابر و گستره واگذاری ها نیز به ۲.۵ برابر افزایش یافت.
وحدت با بیان اینکه در هشت سال گذشته واگذاری زمین صنعتی از ۱۱۲ هکتار به ۲۴۷ هکتار رسیده است، افزود: واحدهای بهره برداری شده صنعتی نیز از ۱۲۶ واحد به ۲۹۵ واحد افزایش یافته است.
وی از رشد ۱۸۱ درصدی سرمایه گذاری ها در این استان خبر داد و اظهار داشت: سرمایه گذاری در حوزه صنعت نیز از هزار و ۱۳۸ میلیارد ریال به سه هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال رسیده است که قابل توجه است.
کیفیت بالای تولیدات صنایع استان
معاون صنایع کوچک شرکت شهرک های صنعتی خراسان شمالی نیز گفت: کالاهایی که در بخش صنایع کوچک خراسان شمالی تولید می شود قابلیت رقابت با انواع تولیدات مشابه در دیگر استانها را دارد و گاه بسیار بهتر از آنهاست.
مهدی حسینی پور افزود: با این وجود متاسفانه برخی ادارات و دستگاه های استان از این تولیدات استفاده نمی کنند.
وی گفت: نه تنها ماسک بلکه قند و چای و تا سیم و کابل در داخل استان تولید می شود و لزومی به خرید آن ها از دیگر استان ها نیست.
وی خاطرنشان کرد: این در حالی است که خرید تولیدات داخل استان در حکم حمایت از توسعه استان است و از همه انتظار داریم که از تولیدات داخلی استان خرید کنند.
وی از رسانه ها خواست تا در این مورد اطلاع رسانی بیشتری کنند و اگر خریدی نیز توسط دستگاه ها از خارج استان انجام می شود اعلام کنند زیرا هم اکنون استاندار و رییس کل دادگستری نیز به این موضوع ورود کرده و بر خرید از تولیدات داخلی استان تاکید می کنند.
نظر شما