اهانت‌کنندگان، از امام زمان و ملت ایران عذرخواهی کنند

قم- ایرنا- مدرس حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه اهانت، توهین، بهتان، تخریب و تهمت خلاف سیره بزرگان دینی و مخالف دستورات اسلام است، گفت: باید اهانت کنندگان و کسانی که با اقدامات خلاف واقع خود باعث نشر شایعه و ترویج بد اخلاقی در جامعه می شوند، از امام زمان (عج) و مردم ایران عذرخواهی و طلب حلالیت کنند.

آیت الله سید جعفر میرعظیمی روز جمعه در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا خاطرنشان کرد: تهمت، تهمت است و دروغ، دروغ، افترا هم افترا هست، از هرکس که سر بزند، گناه و خلاف شرع است، ما باید از پیامبر بزرگ اسلام( ص) که اسوه اخلاق و زبان گویای دین مبین اسلام بود، درس بگیریم.

وی با اشاره به اینکه توهین، غیبت و علیه دیگران سخن پراکنی کردن، خلاف شرع است ، گفت: اینکه فردی در تلویزیون رئیس جمهور مملکت را به فلان نسبت ناروا، متهم می کند، باید از امام زمان(عج) و ۸۰ میلیون مردم ایران، عذرخواهی و طلب حلالیت کند.

میرعظیمی گفت: مردم با وجودی که مشکلات زیادی دارند ولی نسبت به بداخلاقی ها و بی ادبی ها، واکنش نشان می دهند.

وی ادامه داد: چه مفهومی دارد فردی که در انتخابات با رای مردم انتخاب و رهبر معظم انقلاب نیز ایشان را تنفیذ کردند و خدمتگزار مردم است، توسط فردی که لباس امام زمان(عج) را بر تن کرده، اینگونه مورد تهمت و اهانت قرار گیرد؟

میرعظیمی گفت: متاسفانه بالاتر از این ها هم گفته شده، که اینها باید عذرخواهی وحلالیت بطلبند و در قیامت باید پاسخگوی اعمال و رفتار خود باشند.

وی افزود: پیامبر اسلام (ص) از نظر ادب و اخلاق نمونه بود و اخلاق، ادب و برخوردهای ما در جامعه اسلامی باید پیامبر گونه باشد، اینکه ما هر چه دوست داریم علیه دیگران بگوییم و بنویسیم خلاف دستورات اسلام است و روز قیامت جواب دارد.

وی تصریح کرد: متاسفانه امروز تهمت، اهانت، بهتان و دروغ و شایعه پراکنی بویژه در فضای مجازی زیاد شده است، مردم نباید به شایعات واین مباحث توجه کنند.

وی ادامه داد: اینکه ما دیگران را تخریب و شخصیت آنها را برای رسیدن به اهداف خود لگدمال کنیم، حرام است، به عنوان مثال اینکه ما فکر کنیم در انتخابات فردی را خراب کنیم تا خود رای بیاوریم، این با دین اسلام سازگار نیست.

میرعظیمی بیان داشت: مردم ما بعد از ۴۲ سال از انقلاب متوجه شدند که چه کسانی دروغ و تهمت می زنند و چه افرادی دنبال خدمت به نظام و انقلاب هستند، رسانه ها باید بیشتر مردم را نسبت به این موضوعات آگاه کنند.

وی ادامه داد: همه ما باید منویات و فرمایشات رهبر معظم انقلاب را سرلوحه کار خود قرار دهیم.

رهبر معظم انقلاب اسلامی، روز چهارشنبه گذشته در نشست تصویری با مداحان اهل‌بیت، با انتقاد از مخدوش شدن ادب اسلامی در برخی محیطهای رسانه‌ای و فضای مجازی، در توصیه‌ای مهم به مداحان و همه تریبون‌داران و رسانه‌ها، بر «حفظ ادب اسلامی در سخن گفتن» تأکید و خاطرنشان کردند: بدگویی و بدزبانی در جامعه باید جمع شود و ادب اسلامی گسترش یابد./

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha