به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، علیرضا احمدی منش با اشاره به اهمیت مدیریت خانواده به عنوان رکن زیربنایی جامعه اظهارداشت: مرکز امور مشاوران، وکلا و کارشناسان رسمی قوه قضاییه در نظر دارد، به منظور اجرای قانون حمایت خانواده مصوبه ۲۷ بهمن ماه ۱۳۹۳، از بین قضات بازنشسته، اعضای هیات علمی دانشگاه و مشاوران فعال حوزه خانواده، در صورت احراز شرایط، نسبت به جذب اختصاصی بدون آزمون و اعطای پروانه مشاوره خانواده در حوزه های روانشناختی، مددکاری اجتماعی، مشاوره حقوقی مذهبی و همچنین مجوز تاسیس مرکز مشاوره خانواده اقدام کنند.
وی افزود: متقاضیان میتوانند بعد از مطالعه دستورالعملهای مندرج در سایت، در صورتی که واجد شرایط می باشند، از تاریخ ۱۱ بهمن ماه لغایت ۲۰ بهمن ماه سال جاری با مراجعه به سامانه http://jazb.judiciarybar.ir نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل هرمزگان همچنین کاهش ورودی پرونده های قضایی مرتبط با موضوع خانواده و رفع آسیب های این حوزه را از اهداف تشکیل و فعالیت مراکز مشاوره خانواده عنوان کرد.
به گفته احمدی منش، مهمترین هدف دستگاه قضایی به عنوان پشتیبان حقوق فردی و اجتماعی، تحقق عدالت است، لذا تشکیل مراکز مشاوره خانواده علاوه بر فراهم ساختن اسباب رفاه مردم، زمینه تعالی جامعه را ایجاد می کند.
بندرعباس- ایرنا- معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل هرمزگان از جذب اختصاصی و بدون آزمون برای دریافت «پروانه مشاوره خانواده» و مجوز تأسیس مرکز مشاوره خانواده» به متقاضیان برای تأمین نیروی مورد نیاز در این حوزه خبر داد.
اخبار مرتبط
-
از سوي رئيس قوه قضاييه؛
دستورالعمل نحوه تشكيل و فعاليت مراكز مشاوره خانواده ابلاغ شد
تهران- ايرنا- رئيس قوه قضاييه، دستورالعمل « نحوه تشكيل و فعاليت مراكز مشاوره خانواده» را ابلاغ…
-
استفاده از خدمات مراكز مشاوره راهگشاي مشكلات خانواده ها است
همدان- استفاده از خدمات مراكز مشاوره در هنگام ازدواج و يا در زمان بروز مشكلات در زندگي مشترك…
-
برگزاری دورههای دانشافزایی برای مدیران و روانشناسان مراکز مشاوره
تهران - ایرنا - معاون امور جوانان وزیر ورزش و جوانان گفت: از نیمه دوم آذر تا پایان بهمن ماه،…
-
راه اندازي 14 مركز مشاوره طلاق در كردستان
سنندج - ايرنا- معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم دادگستري كردستان گفت: كردستان به لحاظ راه…
نظر شما