به گزارش عصر پنجشنبه ایرنا، عباس شکوری با اعلام این موضوع که طی سال ۹۹ اداره نگهداری ابنیه راههای اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای قم برای نخستین بار موفق به اجرای طرح مهم سیستم مدیریت پل ها ( B.M.S) و بازرسی و ثبت اطلاعات کامل پلها و آب روها در سطح راه های استان شده اظهار داشت: طی این فرایند برای احصا و جمع آوری اطلاعات جامع بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ دستگاه پل و آبرو در سطح محورهای جاده ای استان اقدام شد.
شکوری از نکتههای برجسته و قابل توجه در اجرای طرح سیستم مدیریت پلها به افزایش آمار تعداد پل ها و آبروهای جاده ای استان اشاره و تصریح کرد: پیش از اجرای این طرح آمار پل ها و آبروهای جاده ای در سطح راه های استان هزار و ۷۰۰ دستگاه قید شده بود که پس از احصا توسط سیستم مدیریت پل ها شاهد افزایش تعداد پل ها و آبروهای استان به میزان ۲ هزار و ۲۰۰ دستگاه بودهایم.
وی همچنین رفع یک نقطه حادثه خیز، احداث و تعمیرهای اساسی ۱۲ دستگاه پل جاده ای اعم از آنها که به بهره برداری رسیده و یا در حال اجرا می باشند را نیز از دیگر اقدام شاخص ذکر کرد و گفت: احداث پل خورآباد واقع در محور قم – کهک، احداث زیرگذر راهجرد، تعریض پل آغلک تعمیرهای اساسی پل های شهید محلاتی و شهید ابراهیمی در کمربندی قم و تعمیرهای اساسی و ایمن سازی پل پیچ سنجر از جمله این پل های جادهای میباشد.
وی ادامه داد: تعمیرهای اساسی پل های بعثت جاده قدیم قم - تهران، پل شور آزاد راه تهران، پل قدیم طغرود در بزرگراه قم – جعفریه، پل بزرگ نیزار و تقاطع غیر همسطح سلفچگان در جاده قم – اراک نیز از دیگر پلهاست.
رییس اداره ابنیه راههای قم از دیگر اقدامهای اجرایی اداره متبوع خود طی سال ۹۹ را آغاز عملیات اجرایی طرح احداث راهدارخانه مرکزی سلفچگان اشاره دانست و گفت: به جرات میتوان ادعا کرد در سطح محورهای برون شهری کشور تقاطعی با قابلیت کریدوری تقاطع سلفچگان که عامل ارتباطی چند استان جنوبی و غربی با مرکز کشور باشد دیده نمی شود.
وی افزود: با توجه به آنچه گفته شد طرح احداث راهدارخانه ترکیبی سلفچگان که قابلیت استقرار دیگر اکیپ های امداد جاده ای مانند پلیس راه و اورژانس را داشته باشد از ضروریاتی بود که طی سالیان متمادی در خصوص آن برنامه ریزی شده، که عملیات اجرایی احداث ساختمان راهدارخانه مرکزی سلفچگان در زمینی به مساحت هفت هزار مترمربع طی سال ۹۹ آغاز و از رشد فیزیکی خوبی نیز برخوردار میباشد.
شکوری در ادامه با اشاره به رویکرد راهداری استان در خصوص اجرای طرح های عمران جاده ای با استفاده از مهارت های فنی تجربی پرسنل و بهره مندی از ماشین آلات در اختیار تصریح کرد: بدون تردید ثمره سال ها تجربه و توان فنی پرسنل از سویی و بهره مندی از ده ها دستگاه انواع ماشین آلات راهداری می تواند در زمینه اجرای طرح های عمران جاده ای در قالب طرح های امانی نتیجه خوبی داشته باشد.
وی در ادامه احداث سه دستگاه آبنمای لوله ای در قالب طرح های امانی مورد توجه قرار داد و گفت: با احصا و آشنایی کامل عوامل به اولویت های عمرانی سه طرح مهم احداث آبنمای لوله ای در سطح راه های روستایی استان طی سال ۹۹ آغاز و در مدت زمان کوتاهی به بهره برداری رسید.
شکوری همچنین کل مراحل اجرای این سه طرح را به صورت امانی و تنها با استفاده از قابلیت های فنی پرسنل و بهره مندی از ماشین آلات در اختیار دانست و اضافه کرد: این سه طرح در محورهای روستایی حسین آباد میش مست بخش مرکزی، روستای گلستانه بخش جعفریه و روستای چاهک بخش خلجستان واقع شدهاست.
رییس اداره ابنیه راههای استان در خصوص دیگر اقدام های اجرایی سال ۹۹ به تنقیه و رفع انسداد ۳۰ دستگاه دستگاه پل آبرو درسطح راه های استان اشاره و یادآور شد: با توجه به سال ها رسوب لای و تراکم حاصله در برخی پل های آبرو واقع در محورهای جاده ای قم، رفع انسداد با کُندی و استفاده از ماشین الات مربوطه انجام گرفت.
نظر شما