کشت سبزی و صیفی برای جلوگیری ازسرما از فضای باز به گلخانه‌ انتقال یابد

بندرعباس - ایرنا-رییس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: امسال به خاطر سرمای شدید کشاورزان استان با سرمازدگی محصولاتشان مواجه بوده که انتقال کشت سبزی و صیفی به گلخانه‌ای تنها راه حل آن می‌باشد.

علی باقرزاده همایی روز جمعه در گفت وگوبا ایرنا همچنین با تاکید بر انجام اقدام‌های ترویجی در مناطقی که با سرمازدگی محصولات کشاورزی مواجه هستند، خاطرنشان کرد: کشت سبزی و صیفی در این استان به سمت کشت گلخانه‌ای هدایت شود.

وی با بیان اینکه درحال حاضر کاهش دما در هرمزگان پایدار است، بیان داشت: مهم‌ترین توصیه تغذیه‌ایی جهت محصولات کشاورزی محلول پاشی با اسیدهای آمینه همراه با پتاسیم است.

 رییس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان ،استفاده از وسایل گرمایشی، آبیاری بارانی، آبیاری سطحی، پوشش درختان و استفاده از مه پاش را از روش‌های مقابله با سرمازدگی محصولات کشاورزی اعلام داشت.

باقرزاده همایی با تاکید بر سرعت بخشی در امور ارباب رجوع و سرمایه گذاران افزود: دغدغه رهبرمعظم انقلاب و تمامی مسوولان نظام اجرای طرح‌های سرمایه گذاری بوده و در این جهت بهره برداران و سرمایه گذاران در بخش کشاورزی که در جهت امنیت غذایی مردم نقش مهمی ایفا می‌کنند، بایستی حمایت شوند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha