۱۷ بهمن ۱۳۹۹، ۲۱:۰۶
کد خبرنگار: 1235
کد خبر: 84212441
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

ناوشکن آمریکایی "دونالد کوک " وارد بندر باتومی گرجستان شد

  باکو – ایرنا -  ناوشکن " دونالد کوک " نیروی دریایی آمریکا روز جمعه وارد بندر " باتومی " گرجستان واقع در دریای سیاه شد .

به گزارش  پایگاه خبری " نیوز گئورگیا " گرجستان به نقل از گارد ساحلی این کشور ، "راماز پاپیدزه " رییس گارد ساحلی گرجستان و جمعی از مقامات نظامی محلی طی مراسمی از ناوشکن آمریکایی استقبال کردند .

بنا به این گزارش ، ناوشکن " دونالد کوک" در قالب همکاری نیروهای دریایی آمریکا و گرجستان و با هدف کمک به صلح  و ثبات در منطقه وارد بندر باتومی این کشور شده است .

برگزاری تمرینات نظامی مشترک با گارد ساحلی گرجستان در دریای سیاه از جمله برنامه این سفر دو روزه ناوشکن آمریکایی به گرجستان اعلام شده است .

این ناو نظمی آمریکا قرار است ۶ فوریه ( ۱۸ بهمن ماه) جاری آبهای ساحلی گرجستان را ترک کند .

ناوشکن "دونالد کوک " مجهز به ۵۶ فروند موشک کروز تاماهاوک با برد یک هزار و ۶۰۰ کیلومتر و نیز سیستم دفاع موشکی " ایجیس " می باشد .

این ناوشکن آمریکایی ۲۳ ژانویه ( ۴ بهمن ماه ) وارد دریای سیاه شده و در پی آن ناو نظامی " پورتر" آمریکا نیز در این دریا حاضر شد و در ناتو حضور این ناوگان نظامی در دریای سیاه را پاسخی به افزایش قدرت نظامی روسیه در این دریا عنوان کردند .

  در پی حضور این ناوگان آمریکایی در دریای سیاه ، ناو "  آدمیرال ماکاراف " روسیه نیز تمرینات نظامی در این دریا برگزار کرد .

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha