به گزارش ایرنا، دکتر علیرضا رمضانی شامگاه شنبه در نشست خبری مدیران ارشد سازمان تامین اجتماعی و مدیریت درمان ایلام اظهار داشت: چاپ و عرضه دفترچه جدید تامین اجتماعی از اول اسفندماه جاری متوقف و ارائه خدمات درمانی با کارت ملی انجام میشود.
مدیر درمان تامین اجتماعی ایلام تعداد مکان های درمانی طرف قرارداد سازمان در استان را ۳۸۲ مرکز عنوان کرد و افزود: این تعداد شامل ۲۸ پزشک عمومی، ۶۲ پزشک متخصص، ۱۹ پزشک فوق تخصص، ۲۵ دندانپزشک متخصص، ۷۵ داروخانه، ۱۸ رادیولوژی، ۱۹ سنوگرافی، ۲۳ فیزیوتراپی، ۴ سی تی اسکن، ۲ ام آر ای، ۴۹ آزمایشگاه، ۴۵ درمانگاه و ۱۳ بیمارستان است.
رمضانی ادامه داد: در حال حاضر ۲۲ پزشک عمومی، ۹ دندانپزشک، ۹ پزشک متخصص، ۶ داروساز، یک نفر پزشک آزمایشگاهی، ۳ ماما و ۲۴ پرستار در مراکز ملکی سازمان تامین اجتماعی مشغول ارائه خدمت به بیمه شدگان هستند.
وی اضافه کرد: هم اکنون ۷۰ درصد هزینه های درمان سرپایی و ۹۰ درصد هزینه های بستری تحت پوشش بیمه هاست، همچنین هزینه درمان بیمارن خاص، سرطانی و صعب العلاج به صورت رایگان انجام می شود.
دکتر رمضانی تصریح کرد: روزانه حدود هزار و ۸۰۰ بیمار به سه مرکز ملکی سازمان تایمن اجتماعی استان شامل دی کیلینیک میلاد، درمانگاه شماره ۲ و درمانگاه شهرستان دهلران جهت ارائه خدمات مراجعه می کنند.
مدیر درمان تامین اجتماعی ایلام گفت: در حال حاضر تمام جراحی هایی که در بیمارستان امام خمینی شهر ایلام انجام می شود در بیمارستان شهدای زاگرس بر حسب تشخیص پزشک صورت می گیرد و تلاش می شود بخش ccu به طور دائم در این مکان درمانی فعال شود.
مدیر کل تامین اجتماعی ایلام نیز در این نشست اظهار داشت: از آنجا که سازمان تامین اجتماعی بیمه بیکاری کرونا را بصورت متمرکز در تهران پرداخت کرده است، آمار خاصی از افرادی که در زمان کرونا ازبیمه بیکاری برخوردار شدند در سازمان تامین اجتماعی در دسترس نیست.
سهیلا ملکشاهی گفت: این آمار بصورت کشوری و متمرکز وجود دارد و افراد نیز از طریق وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی معرفی می شوند همچنین آمار استان نیز از طریق اداره تعاون استان ایلام ارسال شده است.
وی افزود: بیمه بیکاری توسط اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی احصا می شود و ثبت نام نیز از طریق سامانه این اداره صورت می گیرد.
ملکشاهی یادآور شد: بر اساس اعلام تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایلام، پنج هزار و ۴۷ کارگر ایلامی که همزمان با شیوع کرونا از اول اسفند ۹۸ تا پایان تیر ماه ۹۹ بیکار شده اند، مشمول دریافت بیمه بیکاری می شوند.
مدیر کل تامین اجتماعی ایلام ادامه داد: بر اساس اعلام تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایلام همچنین هفت هزار و ۸۹ نفر از کارگران استان ایلام با شیوع کرونا به دلیل مشکلات ناشی از تعطیلی کارگاهها متقاضی دریافت مقرری بیمه بیکاری در سامانه مربوطه شدند.
وی افزود: همچنین ۵۰۳ نفر در استان مشمول دریافت مقرری بیمه بیکاری از ابتدای مرداد تا پایان دی امسال شده اند.
ملکشاهی در خصوص نظارت سازمان تامین اجتماعی از کارگاه ها نیز گفت: نظارت و تعهداتی که کارفرما نسبت به کارگران دارند از ۲ طریق بررسی می شوند به این صورت که نظارت ابتدا از اصنافی صورت می گیرد که قانون به تامین اجتماعی اجازه داده با مراجعه بازرسان از محل کار، وجود یا عدم وجود کارگران و در خصوص ترک محل کارشان مورد تایید قرار می گیرند سپس شروع و آغاز به کار کارگران توسط کارفرمایان مورد بررسی و تحقیق بازرسان تامین اجتناعی قرار می گیرد. وی افزود: علاوه بر این از طریق بازرسی دفاتر قانونی مطابق ماده ۴۷ قانون تامین اجتماعی کارفرماها مکلفند دفاتر قانونی خود را در اختیار بازرسان تامین اجتماعی قرار دهند و با استفاده از نظارت و حسابرسی که از دفاتر قانونی این کارگاه ها انجام می شود کلیه حق و حقوق کارگران و تعهداتی که کارفرمایان نسبت به کارگران دارند مورد بررسی قرار می گیرند.
مدیر کل تامین اجتماعی ایلام در خصوص کارگاه های آسیب دیده از کرونا نیز اظهار داشت: در شرایط کرونا کارگاه هایی که لیست بیمه کارکنان خود را در فرصت تعیین شده ارسال نکردند، ۲۰ درصد بیمه سهم کارفرمای آنها امهال شد که از بین کارگاه ها ۱۵ کارگاه اعلام شد که از کرونا آسیب دیدند.
ملکشاهی یادآور شد:کارگاه هایی مانند حوزه گردشگری، رستوران ها و تالارهای پذیرایی و کارگاه های آسیب دیده با پرداخت ۱۰ درصد از حق بیمه خود و مابقی که ۲۰ درصد سهم کارفرما بود تا پایان اردیبهشت امهال شد.
وی در خصوص فعالان رسانه نیز گفت: استفاده از ۲۰ درصد سهم کارفرمایی یکی از امکاناتی است که فعالان رسانه و افرادی که رابطه مزد بگیری دارند و از آن استفاده می کنند و موضوع سخت و زیان آور بودن این مشاغل بوضوح در بخشنامه اعلام شده و کار خبرنگاران بعنوان کار سخت و زیان آور قلمداد می شود.
ملکشاهی ادامه داد: این افراد ۲۰ درصد سهم کارفرمایی را پرداخت نمی کنند و تنها از ۱۰ درصد حق بیمه استفاده می کنند همچنین خبرنگارانی که در اثر کرونا شغل خود را از دست داده بودند مانند سایر مشاغل از بیمه بیکاری که توسط اداره کار اعلام شد از این بیمه بهره مند شدند.
مدیر کل تامین اجتماعی ایلام در خصوص حذف دفترچه های کاغذی نیز اظهار داشت: همزمان با سراسر کشور از اول اسفند ماه دفترچه های کاغذی حذف می شوند.
ملکشاهی در ادامه در خصوص بازنشستگی قبل از موعد گفت: در سازمان تامین اجتماعی این طرح بازنشستگی قبل از موعد نه تنها در تامین اجتماعی یا ایران بلکه در تمام کشورها نیز بازنشستگی های پیش از موعد، صندوق های بازنشستگی را به مخاطره می اندازند زیرا با بازنشسگی قبل از موعد ۱۰ سال زودتر بازنشسته می شوند و با توجه به سن امید به زندگی و توان ادامه کار روانه بازارهای دیگر می شوند و مانع اشتغال جوانان می شوند.
نظر شما