فریدون رحمانی روز یکشنبه در نشست با خبرنگاران این استان با بیان اینکه افزایش تجهیزات و امکانات درمانی استان در سالجاری به اندازه ۱۰ سال گذشته آن بوده است، افزود: سالانه به طور میانگین بین۴۰ تا ۴۵ پزشک جذب دانشگاه میشد اما این تعداد در سالجاری به ۷۴ نفر افزایش یافته است.
وی، تعداد دستگاههای سیتیاسکن فعال در مراکز درمانی استان در سال گذشته را پنج مورد اعلام کرد و گفت: این تعداد در سالجاری به هفت دستگاه رسیده است و مقرر شده تا سال آینده نیز سه دستگاه دیگر به تجهیزات استان اضافه شود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری در ادامه به عملکرد این استان در خصوص مهار شیوع کرونا اشاره کرد و افزود: تلاش شد تا با تامین تجهیزات لازم، از چالشهای مواجهه با ویروس کرونا کاسته شود.
رحمانی تصریح کرد: تامین دستگاه اکسیژنساز از جمله این تجهیزات بود به طوری که پیش از این دستگاه اکسیژنساز در استان نداشتیم اما امسال هفت دستگاه خریداری و در مراکز درمانی استان نصب شد.
وی خاطرنشان کرد: عملکرد استان در خصوص میزان شیوع، تعداد بیمارن و تعداد مرگهای و میرهای ناشی از کرونا در مقایسه با میانگین کشوری در وضعیت بهتری قرار دارد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست از انجام ۶۶ هزار و ۷۴۷ مورد نمونهگیری ویروس کرونا در استان از ابتدا تاکنون خبر داد و گفت: از این تعداد ۲۳ هزار و ۵۸۲ بیمار مبتلا به کرونا در استان شناسایی شده است.
سید راشد جزایری با اشاره به فوت ۷۵۵ بیمار مبتلا به کرونا در استان، درصد مرگ و میر ناشی از این ویروس در استان را ۳.۲ درصد اعلام کرد و گفت: این در حالی است که درصد مرگ و میر ناشی از کرونا در کشور ۴.۱ درصد اعلام شده است.
وی همچنین از بهبودی ۲۱ هزار و ۵۱۱ بیمار مبتلا به کرونا در استان خبر داد و گفت: درصد بهبودی در استان ۹۱.۳ درصد است که در مقایسه با کشور که ۸۵.۴ درصد اعلام شده در وضعیت بهتری قرار دارد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری درصد ابتلای کادر درمان به ویروس کرونا را ۲۳.۷ درصد و پرسنل بهداشت را ۱۹.۶ درصد اعلام کرد و اظهار داشت: بیشترین میزان مرگ و میر کرونا در استان مربوط به افرادی بالای ۶۰ سال سن با ۸۱.۶ درصد است.
جزایری با بیان اینکه ۶ شهرستان استان در وضعیت زرد شیوع کرونا قرار دارد، افزود: شهرستانهای کوهرنگ، بن، سامان و خانمیرزا در وضعیت آبی هستند.
وی به اجرای طرح بهداشتی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در استان نیز اشاره کرد و گفت: با اجرای این طرح از آذرماه تاکنون ۸۵ درصد از زنجیره شیوع کرونا در استان قطع شده و میزان موارد بستری ۸۱ درصد کاهش، میزان مرگ و میر ۷۶.۱ درصد کاهش و موارد سرپایی با ۷۱.۴ درصد کاهش همراه بوده است.
مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست از ثبت ۱۷۰ هزار تماس با اورژانس ۱۱۵ استان در سالجاری خبر داد و گفت: از این تعداد ۲۳ هزار تماس مزاحمت تلفنی بوده است.
محمد حیدری افزود: همچنین در طول سالجاری ۳۳ هزار ماموریت از سوی این مرکز انجام شده است.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد نیز در این نشست اظهار داشت: این حوزه با در اختیار داشتن ۱۴ هزار و ۸۷۸ مترمربع خوابگاه دانشجویی و ۱۹ هزار مترمربع فضای ورزشی ارائه خدمات رفاهی و فرهنگی به دانشجویان را برعهده دارد.
شهرام طهماسبیان افزود: در سالجاری ۲ هزار و ۸۸۰ مورد خدمات مشاورهای و بیش از ۱۵۰ مورد فعالیت فرهنگی در حوزه دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ارائه شده است.
نظر شما