بهنام اسماعیلی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه شاخص توده بدنی(BMI) ۱۸۲ هزار دانشآموز استان که در مدارس روزانه در حال تحصیل هستند، مورد ارزیابی قرار گرفت، افزود: در این طرح شاخص توده بدنی دانشآموزان در سامانه سناد مشخص شد.
به گفته وی، در راستای اجرای مداخلات در این طرح دانشآموزانی که دارای اضافه وزن و یا لاغری بودند شناسایی شدند تا با همکاری مراقبان سلامت مدارس و معلمان تربیتبدنی مداخلات تغذیهای و ورزشی برای آنها انجام شود.
اسماعیلی اظهار داشت: این دانشآموزان به مراکز جامع سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان ارجاع داده شدند تا مداخلات تغذیهای تحصصی برای آنها انجام شود.
وی با اشاره به اینکه ۷۱.۲درصد دانشآموزان استان دارای وزن عادی بودهاند، گفت: براساس این ارزیابی ۲۰ درصد دانشآموزان دارای اضافه وزن و چاقیاند که از این میزان ۱۶ درصد درگیر اضافه وزن و چهار درصد درگیر چاقی هستند.
اسماعیلی افزود: به منظور ارائه خدمات مشاوره تغذیه و ورزش در مدارس استان کارگروه تغذیه سالم تشکیل شده است و ۱۲۵ مراقب سلامت فعال در مدارس به همراه مربیان تربیتبدنی در حال ارائه مشاوره به دانشآموزان با مشکل اضافه و وزن و لاغری هستند.
به گزارش ایرنا، BMI شاخص توده بدنی است که بر اساس نسبت قد و وزن شخص، چربی های بدن محاسبه می شود.
در سال تحصیلی جدید ۲۱۰ هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی مشغول تحصیل هستند.
نظر شما