در همین راستا، یک منبع دیپلماتیک عربی در گفتگو با سایت "عربی 21" اظهار داشت که مصر و اردن بر این باورند که اختلافات بین عباس و دحلان به تضعیف و حتی فروپاشی جنبش فتح منجر خواهد شد و همین مسئله موجب خواهد شد تا حماس نهایت استفاده را ببرد و بار دیگر در انتخابات پیروز شود.
این منبع فاش کرد که سفر مدیر سازمان اطلاعات مصر و اردن به رام الله در ماه گذشته و دیدار با عباس نیز در همین راستا انجام گرفته است.
این سفر تنها دو روز پس از صدور فرمان برگزاری انتخابات مجلس قانونگذاری، ریاست تشکیلات خودگردان و شورای ملی انجام گرفت.
«محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین ۲۶ دی ماه فرمان ریاستی انتخابات عمومی در سرزمینهای فلسطینی را صادر کرد.
خبرگزاری «وفا» فلسطین با اشاره به اینکه این انتخابات در سه مرحله برگزار خواهد شد، اضافه کرد: بر اساس فرمان ریاستی رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، انتخابات مجلس قانونگذاری در روز ۲۲ ماه می (یکم خرداد) و انتخابات ریاست جمهوری در ۳۱ ژوئیه (۹ مرداد) برگزار خواهد شد و چنانچه انتخابات مجلس قانونگذاری به مرحله دوم کشیده نشود، انتخابات مجلس ملی در ۳۱ آگوست (۹ شهریور) برگزار خواهد شد.
پس از ۱۵ سال، این اولین بار است که تشکیلات خودگردان فلسطین حکمی برای برگزاری انتخابات مجلس قانونگذاری، ریاست جمهوری و مجلس ملی صادر میکند که مورد استقبال جنبش «حماس» قرار گرفت.
پایگاه اطلاع رسانی «عرب الآن» روز شنبه نوشت :رژیم صهیونیستی هم از احتمال شکست محمود عباس در انتخابات نگران است .
به نوشته این پایگاه خبری ، مرکز تحقیقات ملی رژیم صهیونیستی در گزارشی، شکست محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان در انتخابات پیش روی فلسطین را به نفع این رژیم ندانست و اعلام کرد که به رغم وجود مشکلات، حماس در موقعیت بهتری نسبت به فتح قرار دارد، آمده است که انتخابات با ناکامی عباس و همچنین با شکست فتح به پایان خواهد رسید.
نظر شما