محمدرضا سیفی روز سهشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه حضور دانش آموزان عشایری در مدارس در ایام کرونا به علت تعداد کم دانش آموزان ۱۰۰ درصد بوده است، افزود: برای حضور دانش آموزان در مدارس شبانه روزی و مقطع متوسطه با تعداد ۳۰ هزار نفر و ۹۰۷ مدرسه طبق دستورالعمل ستاد کرونا عمل شد.
وی با بیان اینکه مدارس عشایری به سه شکل سیار، نیمه سیار و ثابت اداره می شود، بیان کرد: اغلب مدارس آذربایجان غربی ثابت هستند زیرا کوچ در این استان محدود است.
مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه آذربایجان غربی پر جمعیت ترین استان از نظر تعداد دانش آموزان عشایری با ۳۷ هزار نفر است، اضافه کرد: سعی می شود تا مدارس کانکسی در آذربایجان غربی جمع آوری و سازه ساختمانی جایگزین شود.
وی با بیان اینکه ۶۲۲ مدرسه عشایری در آذربایجان غربی فعالیت دارد، اظهار داشت: این استان نیازمند ساخته شدن ۱۸ مدرسه در مناطق عشایری است.
سیفی با اشاره به اختصاص ۱۷۰ میلیارد ریال به آموزش و پرورش عشایر کشور در سال تحصیلی جاری گفت: سهم آذربایجان غربی از این اعتبار به خاطر دارابودن بیشترین سرانه کشوری، ۲۹ میلیاردریال بوده که در بهمن ماه به حساب مدارس واریز شد.
وی با اشاره به اینکه در مناطق عشایری آموزش برمبنای داشتن معلمان دغدغه مند و راهبران انجام می شود ادامه داد: در این مناطق دسترسی به ابزار هوشمند آموزشی و فن آوری های نوین وجود ندارد.
وی افزود: تلویزیون آموزشی در این مناطق کاربرد بسیاری دارد چرا که دانش آموزان با یک روش دیگر آموزشی هم آشنا می شوند.
۲۱۸ هزار دانش آموز عشایری در ۲۷ استان و ۶ هزار مدرسه مشغول تحصیل هستند؛ یکهزار و ۹۰۰ مدرسه از مجموع ۶ هزار مورد، سیار و نیمه سیار هستند.
نظر شما