رییس اداره حفاظت محیط زیست بندرترکمن روز سهشنبه در این باره به ایرنا گفت: قوی فریاد کش زخمی پس از بیومتری و اقدامات اولیه برای سیر مراحل درمان به اداره امور حیات وحش محیط زیست استان گلستان منتقل میشود.
علی بیانی افزود: همراهی اعضای سمنهای مردم نهاد در نجات پرندگان مصدوم در منطقه بندرترکمن به حفظ محیط زیست و گونه های مختلف حیات وحش استان گلستان کمک می کند.
قو به دلیل وزن سنگین در ارتفاع کم پرواز دارد و به آسانی نیز مورد هدف قرار می گیرد.
پیش از این رییس اداره نظارت بر حیات وحش حفاظت محیطزیست گلستان به ایرنا گفته بود که امسال افزون بر هزار قوی گنگ و فریادکش در استان سرشماری شدند که از این تعداد ۷۷۵ قطعه قوی گنگ و بقیه قوی فریادکش هستند.
محمود شکیبا اظهار داشت: این پرنده های حفاظت شده در مناطقی همچون حاشیه سدهای گلستان، نومل، دانشمند، تالاب آجی گل، آلاگل، اینچه برون، صوفیکم، دریاچه شور و سواحل شرقی خلیج گرگان مشاهده و سرشماری شدند.
گلستان از معدود تنفس گاه های گونه های مختلف گیاهی و جانوری ایران است و طیف گسترده ای از پرندگان همچون مرغابی، غاز، قو، پلیکان، باکلان، پرستوی دریایی، سلیم، کاکایی، چنگر، اگرت، خوتکا، گیلان شاه و تلیله را در خود جای داده است.
به گفته مسوولان محیط زیست ۱۱۴ گونه پرنده مهاجر در گلستان زمستان گذرانی و بعضا زاد و ولد دارند.
سواحل و آبگیرهای شهرستان ترکمن به ویژه خلیج گرگان در غرب استان گلستان از محل های زمستان گذرانی پرندگان مهاجر و گونه های بومی است.
نظر شما