سرهنگ امیر طالبی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به رژه بیش از یک هزار خودرو و حدود ۴۰۰ دستگاه موتورسیکلت در رشت اظهار داشت: بدین منظور محدودیت هایی در طول مسیر فرودگاه (شروع حرکت)، میدان ولی عصر(عج)، گلباغ نماز، میدان جهاد، تقاطع شهدای گمنام، میدان انتظام تا میدان مصلا (پایان مسیر) اعمال می شود.
وی تصریح کرد: پارک خودرو در حاشیه بلوار ولی عصر (عج) از محدوده فرودگاه تا میدان ولی عصر(عج) از ساعت ۶ صبح روز ۲۲ بهمن ممنوع است و وسایل نقلیه پارک شده با خودروبر منتقل می شوند.
وی با اشاره به اعمال محدودیت ترافیک مقطعی از ساعت ۹ تا ۱۱ در مسیر فرودگاه نیز خاطر نشان کرد: افرادی که قصد تردد از مسیر شهر انزلی و خمام به رشت را دارند، باید زمان تردد خود را به ساعت ۱۱ و بعد آن موکول کنند.
سرهنگ طالبی از شرکت کنندگان در این مراسم خواست تا ضمن همکاری با عوامل پلیس راهنمایی و رانندگی؛ قوانین و مقررات را در طول مسیر به طور کامل رعایت کنند.
نظر شما