میثم حیدرهایی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: تهیه کتاب صوتی، حضور و غیاب الکترونیکی، تحکیم سواد و تولید درسنامه، چهار طرح ابتکاری سوادآموزی دامغان است.
وی ادامه داد: دوره تحکیم سواد به منظور تثبیت آموخته های سوادآموزان طراحی و طرح خواندن با خانواده نیز به منظور ایجاد انگیزه کتابخوانی برای بزرگسالان طراحی شده است.
حیدرهایی اضافه کرد: با توجه به شرایط کنونی و نیاز به آموزشهای مجازی، مدیریت آموزش و پرورش شهرستان دامغان برنامه تهیه کتاب صوتی این دوره ها را طرح ریزی کرده است.
وی خاطرنشان کرد: این کتاب ها بهصورت فایل و به مدت ۱۵۰ دقیقه آماده سازی شد که از طریق گروههای کلاس مجازی، در اختیار سوادآموزان قرارداده میشود.
حیدرهایی از طراحی اولین دفتر حضور و غیاب الکترونیکی دوره های سوادآموزی در کشور خبر داد و گفت: نظارت بر حضور سوادآموزان در گروهها و کلاس های مجازی از جمله دغدغه های مهم بود که با طراحی این دفتر، امکان نظارت و رصد کامل کلاس ها و سوادآموزان فراهم شد.
وی تصریح کرد: آموزش دهندگان سوادآموزی شهرستان برای اولین بار در کشور، به منظور تدریس در فضای مجازی و دسترسی سوادآموزان فاقد گوشی هوشمند به مطالب درسی، اقدام به تولید درسنامه کردند.
مدیر آموزش وپرورش دامغان بیان کرد: درسنامه های تولیدی در قالب فایل در گروههای مجازی قرار گرفت و برای سوادآموزانی که به فضای مجازی دسترسی ندارند نیز با تهیه پرینت و تکثیر مطالب به صورت مکتوب در اختیار آنها قرار گرفت تا بتوانند با مطالب درسی آشنا شوند.
به گزارش ایرنا، حدود ۱۴ هزار دانش آموز دامغانی در ۶۵۰ کلاس درس و زیر نظر یکهزار و ۱۸۰ آموزگار و دبیر از پیش دبستانی تا پایه دوازدهم، به تحصیل مشغول هستند.
دامغان با بیش از ۹۸ درصد باسوادی، از شهرهای شاخص استان سمنان از لحاظ درصد باسوادی است.
نظر شما