به گزارش ایرنا، «رشید حیدری مقدم» روز پنجشنبه در آئین بهره برداری از بیمارستان تخصصی تویسرکان، اظهار داشت: به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر ۱.۳ درصد تخت بیمارستانی در شهرستان تویسرکان وجود داشت که با افتتاح این پروژه این میزان به ۲.۵ درصد رسیده است.
وی اضافه کرد: برهمین اساس و با توجه به ظرفیت فعلی مراکز درمانی و همچنین افق جمعیتی، شهرستان تویسرکان تا ۳۰ سال آینده نیاز به احداث بیمارستان جدید ندارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با قدردانی از زحمات استاندار و نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی برای پیگیری جدی این پروژه و افتتاح آن بعد از حدود ۱۲ سال، گفت: ساخت این بیمارستان ۱۲ سال طول کشید که در سایه پیگیری جدی استاندار همدان و حمایت جدی دولت تدبیر و امید، در کمتر از ۶ ماه پس از تحویل موقت تجهیز و آماده بهره برداری شد.
زیرساختهای لازم برای سالمندان در همدان ایجاد شود
معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم در این آئین با بیان اینکه استان همدان جزو استانهایی است که بیشترین سالمند را دارد، گفت: تامین زیرساختهای درمانی و بهداشتی برای این قشر ضروری است.
قاسم جانبابایی تاکید کرد: در راستای شتاب بخشیدن به پروژه بیمارستان تخصصی تویسرکان، استاندار همدان و نمایندگان مجلس تلاش و پیگیری های موثری داشتند که نشان از دغدغه مندی مسئولان برای توسعه خدمات درمانی در این خطه است.
وی گسترش خدمات درمانی و در دسترس بودن امکانات بهداشتی برای همه اقشار مردم را از اولویتهای این وزارتخانه اعلام کرد و افزود: در این راستا طرحهای بزرگی اجرا شده که این بیمارستان نمونه ای بارز از این خدمت رسانی است.
بیمارستان ۱۵۴ تختخوابی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی تویسرکان با اعتباری معادل ۳۱۴ میلیارد تومان روز پنجشنبه همزمان با چندین طرح و پروژه ملی بهداشتی و درمانی سراسر کشور با فرمان رییس جمهوری به بهره برداری رسید.
آیین بهره برداری از این بیمارستان روز پنج شنبه با حضور «سیدسعید شاهرخی» استاندار همدان، «قاسم جان بابایی» معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، «محمدمهدی مفتح» نماینده مردم، فرماندار و جمعی از مسوولان محلی در شهرستان تویسرکان برگزار شد.
نظر شما