۲۵ بهمن ۱۳۹۹، ۱۲:۰۹
کد خبر: 84227553
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

آمریکا اخراج کودکان مهاجر را متوقف کرد

۲۵ بهمن ۱۳۹۹، ۱۲:۰۹
کد خبر: 84227553
آمریکا اخراج کودکان مهاجر را متوقف کرد

تهران - ایرنا - دولت بایدن از تعلیق موقت اخراج کودکان مهاجر که بدون همراهی یک فرد بزرگسال به این کشور وارد شده اند به منظور ارزیابی وضعیت سلامتی آن‌ها خبر داد.

به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری افه، دولت آمریکا در راستای توصیه‌ مقام‌های بهداشتی این کشور از تعلیق موقت اخراج «فوری» کودکان مهاجری که بدون همراهی یک فرد بزرگسال به این کشور وارد شده اند به منظور پایش و اطمینان از وضعیت سلامتی آن‌ها در چارچوب برنامه‌های کنترل و مهار بیماری کووید- ۱۹ خبر داد.

در اطلاعیه ای که روز جمعه در روزنامه رسمی «فدرال رجیستر» منتشر شد، حکم جدید با در نظر گرفتن اطلاعات مربوط به شیوع ویروس کرونا در داخل کشور و بررسی وضعیت مرزهای آمریکا در مقایسه با ماه اکتبر (مهر و آبان) صادر شده است.

در متن این اطلاعیه آمده است، دستورالعمل لغو موقت اخراج کودکان مهاجر تا تکمیل فرآیند ارزیابی سلامت عمومی  و صدور اطلاعیه مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا (CDC) اعتبار خواهد داشت.    

براساس داده‌های اداره گمرک و حفاظت از مرزهای آمریکا (CBP) در ماه ژانویه سال جاری (دی/ بهمن) ۷۸ هزار و ۳۲۳ مهاجر در مرز جنوب شرقی آمریکا بازداشت شدند که از این تعداد پنج هزار و ۸۷۱ نفر آنها کودکان مهاجر بدون سرپرست بودند. این رقم بالاترین میزان ثبت شده از ژوئن ۲۰۱۹ است.  

به دستور اداره گمرک و حفاظت از مرزهای آمریکا در ماه اکتبر، ورود افراد از مبدا کشورهایی که در شرایط قرنطینه به سر می‌بردند،  متوقف شد.

جو بایدن رئیس‌جمهوری آمریکا به تازگی از برنامه مهاجرتی خود رونمایی کرد و «آلخاندرو مایورکاس» به عنوان وزیر امنیت داخلی دولت بایدن از سد سنا گذشت، اما اخراج ادامه دار مهاجران از ایالات متحده نشان می دهد که دولت بایدن هنوز بر سازمان نظارت بر امور گمرک و مهاجرت کنترل کامل ندارد؛  سازمانی که با چند مورد اتهام نقض حقوق بشر و هدف قرار دادن نامناسب مهاجران سیاهپوست مواجه است.

دولت جدید آمریکا مهلت ۱۰۰ روزه برای تمام اخراج ها از این کشور صادر کرد، اما یک قاضی منصوب دونالد ترامپ رئیس جمهوری سابق آمریکا اجرای مهلت قانونی بایدن را مسدود کرد.

اقدام اخیر سازمان نظارت بر امور گمرک و مهاجرت آمریکا (ICE) در اخراج دست‌کم ۷۲ نفر از جمله یک نوزاد دو ماهه و ۲۱ کودک دیگر به هائیتی خشم بسیاری را برانگیخت. این سازمان به دلیل سرپیچی از اجرای دستورالعمل های دولت بایدن در زمینه مقوله مهاجرت، به عنوان نهادی سرکش شناخته شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha