توهین به رییس جمهوری نافرمانی نسبت به فرمایشات رهبر انقلاب است

همدان-ایرنا- رییس خانه احزاب استان همدان گفت: توهین به رییس جمهوری در راهپیمایی ۲۲ بهمن که نماد وحدت و همبستگی ملی است، نشانه نافرمانی افراد نسبت به منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر لزوم حفظ احترام و پرهیز از بی ادبی و هتاکی علیه مقامات است.

«حمید خاورزمینی» روز یکشنبه در گفت‌ وگو با خبرنگار ایرنا افزود: عالی‌ترین مقام کشور اتحاد را محور و مبنای صحبت های خود قرار  داده و عده ای با نادیده انگاشتن این موضوع اقدام به رفتاری غیراخلاقی و برخلاف منویات رهبری می‌کنند.

این استاد دانشگاه اظهار داشت: این از منظر فصل الخطاب بودن رهبری، نشانه بی توجهی به منافع و میثاق ملی و همچنین بی اعتنایی این افراد به توصیه‌های رهبر معظم انقلاب و الزامات وحدت و انسجام در جامعه است.

رییس خانه احزاب استان همدان تصریح کرد: متاسفانه این بی حرمتی و حرکت غیراخلاقی از جانب گروهی روی داده که همواره و در همه احوال خود را مرید و تابع محض ولایت فقیه می دانند و این رفتار نشان از تضاد در عمل و شعار این افراد دارد.

خاورزمینی ادامه داد: طبق قانون اساسی شخصی که به عنوان رییس جمهوری انتخاب می شود دومین مقام کشور است و بی احترامی به وی برمبنای قانون و میثاق ملی، خلاف است و راه اندازی کارناوال های خیابانی زیر پوشش یک راهپیمایی ملی با هدف توهین به مقام دوم کشور نمونه بارز و آشکار ساختار شکنی است.

به گفته وی، طبق قانون اساسی راهپیمایی و تظاهرات باید به‌دور از توهین به افراد باشد، اما کسانی که در روز ۲۲ بهمن علیه رییس جمهوری شعار داده و به ایشان بی احترامی کردند، به نوعی در رفتار و برخوردشان شوخی انگاشتن مشاهده و  هیچ گونه نگرانی در چهره آنان نیز دیده نمی شود که در نتیجه این نگرانی را برای جامعه ایجاد می‌کند که این گروه به راحتی اجازه دارند میثاق ملی را بشکنند و به منتخب ۲۴ میلیون نفر از مردم در ملا عام و در یک راهپیمایی ملی توهین کرده و علیه وی شعار بدهند.

رییس خانه احزاب استان همدان عنوان کرد: این موضوع ربطی به دکتر «حسن روحانی» یا هر شخص دیگری که رییس جمهوری باشد ندارد و اساسا جایگاه ریاست جمهوری، شایسته چنین برخوردی نیست.

خاور زمینی ادامه داد: اهانت به رییس جمهوری ارتباطی با انتقاداتی که می‌توان از یکی از مقامات سیاسی کشور داشت، ندارد چرا که ابزارهای قانونی برای انتقاد و پیگیری آنها و همچنین نهادهای نظارتی مسوول همچون مجلس شورای اسلامی در کشور فعالیت دارند.

وی تصریح کرد: شعار دادن علیه رییس جمهوری در روز ۲۲ بهمن نقض آشکار قانون اجتماعات در قانون اساسی، ساختار شکنی و نادیده انگاشتن راه های قانونی، بی توجهی و عمل بر خلاف  فرامین رهبری و زنگ خطری برای امکان بروز خشونت های سازمان یافته بعدی است.

به گزارش ایرنا، در حالی که انتظار می رفت راهپیمایی ۲۲ بهمن روز وحدت و انسجام و همبستگی ملی باشد، عده ای در این روز به رغم تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر لزوم پرهیز از بی ادبی و هتاکی علیه رییس جمهوری شعار دادند.

این رفتار با واکنش‌های جدی از سوی شخصیت‌های سیاسی مواجه شده و دادستانی اصفهان نیز اعلام کرد که موضوع را پیگیری می‌کند.  

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha