طرح پژوهشی دانشگاه بیرجند به کنسرسیوم بین‌المللی راه یافت

بیرجند - ایرنا - پروژه "بهبود کارآیی سامانه‌های آب شیرین کن آب لب شور برای مصارف کشاورزی (گیاه زعفران)" به همت اعضای هیات علمی دانشگاه بیرجند در کنسرسیوم بین‌‏المللی متشکل از دانشگاه‌های آلمان و قطر ثبت شد.‏

به گزارش روز یکشنبه دانشگاه بیرجند دکتر محسن پوررضا بیلندی عضو هیات علمی گروه آموزشی علوم و مهندسی آب این دانشگاه به همراه تیمی از اعضای ‏هیات علمی در راستای ایجاد ارتباط با دانشگاه‌ها و سازمان‌ها و مراکز پژوهشی علمی بین‌المللی به منظور شناساندن ظرفیت‌ها و ‏توانمندی‌های دانشگاه بیرجند، گسترش همکاری‌های دو جانبه آموزشی، پژوهشی و فناوری با کشورهای جهان، همکاری در ‏تبادل استاد و دانشجو با خارج از کشور و ارتقای رتبه دانشگاه در پایگاه‌های ملی و بین‌المللی، پروژه‌ای را با عنوان "بهبود کارآیی ‏سامانه‌های آب شیرین کن آب لب شور برای مصارف کشاورزی (گیاه زعفران)" با همکاری چند مؤسسه و دانشگاه بین‌المللی ‏از آلمان و قطر به ثبت رساند‎.‎

بدین ترتیب دانشگاه بیرجند در رقابت با دانشگاه‌ها و مؤسسات قدرتمند داخلی و خارجی موفق شد به کنسرسیوم بین‌المللی ‏متشکل از دانشگاه صنعتی برلین (جزو ۱۰۰ دانشگاه اول دنیا)، دانشگاه دولتی قطر (تنها دانشگاه دولتی کشور قطر و جزو ۴۰۰ ‏دانشگاه اول دنیا) و ۲ موسسه فنی - مهندسی و آموزشی آلمانی وارد شود.

‏عضو هیات علمی گروه علوم و مهندسی آب دانشگاه بیرجند به عنوان مسوول پروژه و نماینده دانشگاه ‏بیرجند (طرف ایرانی پروژه) پیشنهاد برای دعوت دکتر محمدعلی شهیدی، دکتر عباس خاشعی سیوکی، دکتر محمدعلی بهدانی و دکتر ‏هادی معماریان، چهار تن از اعضای هیات علمی گروه‌های علوم و مهندسی آب، زراعت و اصلاح نباتات و منابع طبیعی و ‏آبخیزداری را به عنوان همکار به رییس کنسرسیوم ارائه داد.

دکتر پوررضا بیلندی ابراز امیدواری کرد که ماحصل این همکاری علمی منجر به انتقال تکنولوژی، یافتن راه‌حل‌های پایدار و اجرایی در‏خصوص استفاده از آب‌های نامتعارف برای کشت زعفران (به‌عنوان محصول استراتژیک خراسان جنوبی) همچنین ‏همکاری‌های بعدی در قالب تفاهم‌نامه‌هایی بین طرف‌های این کنسرسیوم شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha