مجتبی تقی زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: واحدهای مرغداری گوشتی استان البرز تنها تامین کننده حدود ۲۰ تا ۲۲ درصد نیاز استان هستند و مابقی گوشت مرغ مورد نیاز از سایر استان ها تامین می شود.
وی اظهار داشت: اکنون قیمت مرغ زنده در واحدهای مرغداری استان های همجوار ۱۹ هزار و ۵۰۰ تومان است که در کشتارگاه ها به حدود ۲۶ هزار تومان می رسد.
تقی زاده با اشاره به برنامه ریزی برای جوجه ریزی مناسب در واحدهای تولیدی طی روزهای آینده، گفت: تا پایان بهمن ماه جاری قرار است تولید جوجه یک روزه در کشور ماهانه به ۱۲۷ میلیون قطعه برسد که نیاز بازار را تامین می کند.
معاون بهبودتولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان البرز یادآور شد: قیمت مصوب تنظیم بازار برای گوشت مرغ ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان در میادین میوه و تره بار و فروشگاه های زنجیره ای می باشد که با افزایش قیمت مصوب جوجه یک روزه از ۲ هزارو۵۲۰ تومان به چهارهزارو۲۰۰ تومان از دهم دی ماه سال جاری، شاهد افزایش قیمت مصوب گوشت مرغ خواهیم بود.
وی با بیان اینکه در تعیین قیمت مصوب بایستی قیمت تمام شده محصول لحاظ شود، گفت: در این مقطع قیمت مصوب نهاده ها کیلویی ۲۰۰ تومان افزایش یافته و هر کیلوگرم مرغ ۲ کیلوگرم نهاده مصرف دارد که با درنظر گرفتن این افزایش قیمت ها، قیمت مصوب بازار حدود ۲۱ تا ۲۱ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین خواهد شد.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان البرز یادآور شد که برنامه تولید گوشت مرغ به صورت خطی است ولی تولیدکنندگان ما تمایل دارند تا تولیدات خود را از دهم تا ۲۵ اسفند ماه سال جاری روانه بازار کنند و اکنون در حال گذران خلا تامین بازار هستیم.
در استان البرز حدود ۱۳۰ واحد فعال مرغ گوشتی وجود دارد که در هر دوره پرورش نیمی از این واحدها در پروسه تولید هستند.
نظر شما