به گزارش روابط عمومی استانداری مازندران ، مهدی رازجویان در جلسه ساماندهی پسماند شرق مازندران افزود: توسعه کارخانه کمپوست بهشهر به عنوان کارخانه کمپوست ناحیه شرق استان مازندران، مشکلات پسماند و زباله شهرستانهای نکا و گلوگاه را نیز کاهش خواهد داد.
وی با اشاره به اینکه طرح تفکیک زباله در استان مازندران به صورت پیشفرض در شهرستان نکا انجام خواهد شد، گفت : مقررات قانون هوای پاک جهت صدور مجوز مرکز جمعآوری ضایعات باید اجرا
شود.
کارخانه کمپوست زباله بهشهر مهر ماه سال ۹۴ در جریان بیست و سومین سفر رئیس جمهوری و کاروان دولت تدبیر و امید با رئیس وقت سازمان محیط زیست در منطقه « بسو » به بهره برداری رسید.
این کارخانه که برای ساخت آن بیش از یکصد میلیارد ریال هزینه شده بود ، در زمان افتتاح دارای ظرفیت ۲۵۰ تن پذیرش زباله در روز از بهشهر ، نکا و گلوگاه بود.
کارخانه کمپوست بهشهر علاوه بر مشکل راه دسترسی به خاطر نداشتن دستگاه ریجکت ، پرس و خرد کننده زباله و مکنده پلاستیک با مشکل مواجه بود و نتوانست به ظرفیت کامل برسد.
معاون استاندار مازندران همچین در این نشست بر ضرورت تسریع در عملیات اجرایی ساخت کارخانه زبالهسوز ساری تاکید کرد و اظهار داشت: تلاش مجموعه مدیریت استان بر این است تا این پروژهی بزرگ تا قبل از اتمام دولت دوازدهم مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
وی با تاکید بر ترویج و گسترش فرهنگسازی در جامعه افزود : اصلاح الگوی مصرف و تفکیک زباله از مبدا میتواند منجر به کاهش تولید زباله در استان گردد.
رازجویان گفت : ساماندهی زبالهگردها و مراکز جمعآوری ضایعات و همچنین آموزش تفکیک زباله به شهروندان میتواند باعث انجام شدن هر چه بهتر طرح تفکیک زباله از مبدا گردد.
وی افزود : بهرهبرداری از کارخانه زباله سوز نوشهر و کارخانه کمپوست تنکابن که در چند ماه اخیر انجام شده و همچنین پروژهی لندفیل قائمشهر، مشکلات پسماند و زباله در استان را کاهش چشمگیری داده است.
معاون استاندار مازندران با تاکید بر رعایت اصول زیستمحیطی در ساخت پروژههای حوزه پسماند در استان، اظهار داشت: جهت کاهش مشکل زباله مازندران باید نگاه استانی به این معضل شود لذا تاسیس سازمان مدیریت پسماند استان نیز در همین راستا بود.
رازجویان افزود: سازمان مدیریت پسماند استان با استفاده از ایده و نگاه نخبگان، کارشناسان و متخصصان، نگاه علمی و تخصصی جهت پیگیری مشکلات زباله استان داشته باشد.
وی ادامه داد: انتقال زباله از مراکز دفن به کارخانجات کمپوست و زبالهسوز باید باعث احیای زمین آن مناطق و بازگشت به چرخه سالم زیستمحیطی شود.
رازجویان با تاکید بر مدیریت صحیح جمعآوری فاضلاب در شهرهای استان، اظهار داشت: احداث تصفیهخانه و دفع سپتاژ شهری در شرق استان مازندران ضمن استفاده از تمام ظرفیتها، باید با بهترین کیفیت انجام شود.
نظر شما