سید«علی آقازاده» روز سهشنبه در نشست ستاد انتخابات استان مرکزی افزود: تکلیف مجریان و نظارت کنندگان انتخابات حرکت بر مدار قانون است و باید اصل بیطرفی در فرایند انتخابات با حساسیت رعایت شود.
وی اظهار داشت: بیطرفی در انتخابات حد و مرز ندارد و مجریان و ناظران انتخابات با وسواس باید این مهم را پی بگیرند تا اعتماد مردم خدشهای برندارد.
آقازاده افزود: دولت تدبیر و امید در سالهای پایانی با فشار اقتصادی و سیاسسی و محدودیتهای زیادی مواجه بود اما در برگزاری آخرین انتخابات مصمم است و با بهتترین کیفیت ان را اجرا و مدیریت میکند.
وی اظهار داشت: انتخابات پیش رو از تلفیق انتخابات ریاست جمهوری، میان دورهای مجلس و شوراهای اسلامی شهر و روستا تشکیل شده و همه دست اندرکاران باید بکوشند از ارای مردم به بهترین شکل صیانت کنند و مشارکت حداکثری حاصل آید.
استاندار مرکزی گفت: ساختار انتخابات در جمهوری اسلامی ایران بسیار محکم است و همه دستگاههای اجرایی و نظارت و حضور مردم موجب شده است که کارنامهخ درخشانی از عملکرد مجریان باقی بماند و باید مراقب جوسازی و توطئه دشمنان برای اشاعه شعار «انتخابات سیاسی» بود و این عوام فریبی را با عملکرد درست شکست داد.
آقازاده افزود: انتخابات استان مرکزی در سال گذشته از سلامت کامل برخوردار بود و گواه آن تایید شورای نگهبان است که این مهم باید در انتخابات پیش رو نیز برای سایر استانها تجربه شود.
وی تاکید کرد: امید است با سلامت و هم فکری تمامی دست اندرکاران برگزاری انتخابات و مشارکت مردم آموزن سیاسی پیش رو نمره درخشانی داشته باشد و به روی کار آمدن دولتی برخاسته از مشارکت حداکثری مردم بیانجامد.
استاندار مرکزی گفت: امکانات لازم برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، میان دورهای مجلس شورای اسلامی و شوراهای اسلامی شهر و روستا در استان تدارک شده است و مشکلی وجود ندارد.
آقازاده افزود: تمامی ملزومات ضروری از جمله مکان، تجهیزات و تدارکات، اطلاع رسانی، ارزیابی و ارزشیابی انتخابات در استان مرکزی پیش بینی شده است.
وی اظهار داشت: هماهنگی و همکاری و انسجام درونی مانند انتخابات گذشته در استان با محوریت رییس ستاد انتخابات استان مدیریت خواهد شد.
استاندار مرکزی گفت: مراحل انتخابات پیش رو در این استان به شکل اتوماسیون است و تنها در روز رای گیری مراحل به صورت دستی خواهد بود.
آقازاده افزود: زیرساخت آی تی در استان مطلوب است و این آمادگی وجود دارد که انتخابات به غیر از شوراهای اسلامی شهر و روستا به صورت الکترونیکی انجام شود.
استاندار مرکزی گفت: انتخابات ریاست جمهوری از اهم مسایل کشور است و امید میرود که پشتوانه رای قاطع و حداکثری بدرقه رئیس جمهور آتیباید زیرا هرچه میزان آرا بالاتر رود افتخار آن برای ایران اسلامی است و همه احزاب و طیفهای فکری باید پای کار باشند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: تعامل خوبی بین هیات نظارت و اجرایی در استان وجود دارد و هر دو گروه نظارتی مجلس و ریاست جمهوری در استان تشکیل شده است.
«بهروز اکرمی» افزود: قانونگذار بهعنوان متولی اجرای انتخابات انتظار دارد اکه مجریان انتخابات اصل امانتداری را به شایستگی رعایت کنند.
وی اظهار داشت: مجریان انتخابات باید به آرای مردم متعهد و حساس باشند و دست اندرکارن امر مهم انتخابات استان نیز باید این مهم را اولین دغدغه خود قرار دهند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: عملکرد مناسب مجریان انتخابات با میزان مشارکت مردم ارتباط مستقیم دارد و هرچه مشارکت مردم بیشتر باشد پشتوانه بالاتری در سطح کشور و جهان خواهیم داشت.
استاندار مرکزی در پایان این نشست، احکام اعضای ستاد انتخابات استان مرکزی را به آنان اهدا کرد.
استان دارای ۱۲ شهرستان و بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت است و هفت کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی دارد.
با توجه به رد صلاحیت نماینده منتخب مردم تفرش، آشتیان و فراهان برای راهیابی به مجلس یازدهم، «علیاکبر کریمی » نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب به عنوان نماینده معین در حوزه انتخابیه تفرش و اشتیان و فراهان منصوب شده و قرار است انتخابات برای تعیین تکلیف نماینده این حوزه همزمان با ریاست جمهوری و شوراها برگزار شود.
نظر شما