۳۰ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۳۴
کد خبرنگار: 1026
کد خبر: 84232920
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

تست کرونای ۲۵ درصد بیماران مشکوک در مازندران مثبت می‌شود

ساری - ایرنا - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت که تست کرونای ۲۵ درصد از بیماران مشکوکی که در طرح شهید سلیمانی مورد پایش قرار می‌گیرند ، مثبت می‌شود.

دکتر قاسم اویس روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : در مجموع از آغاز اجرای طرح شهید سلیمانی تا ۲۷ بهمن ماه ۱۸۰ هزار نفر با علایم مشکوک به کرونا در استان شناسایی شدند که برایشان کد رهگیری جهت پیگیری درمان صادر شد.
وی گفت : ۱۲۶ هزار و ۲۷۱ نفر از افراد شناسایی شده در این مدت به خاطر این که علایم شدیدتری نسبت به بقیه داشتند برای اطمینان از عدم ابتلا به کووید ۱۹ به مراکز بهداشتی ۱۶ ساعته ، خانه های بهداشت و آزمایشگاه ها جهت انجام تست فوری و  پی سی آر  معرفی شدند که نتیجه تست ۳۳ هزار و ۱۲۶ نفر مثبت اعلام شد.
اویس افزود : اسامی تمامی افرادی که نتیجه تست کرونایشان مثبت بود به همراه افراد مرتبط و اعضای خانواده اشان در سامانه ثبت شد و به پزشکان خانواده و یا مراکز درمانی برای پیگیری درمانی و مراقبت های ویژه ارجاع شدند.

وی ادامه داد : همچنین افرادی دارای علایم شدید که به مراقبت بیشتری نیاز داشتند، با نظر پزشکان برای بستری به بیمارستان های کرونایی ارجاع شدند.

قرنطینه معکوس ۱۵۶ هزار بیمار 
معاون دانشگاه علوم پزشکی مازندران اجرای طرح قرنطینه معکوس برای بیماران زمینه ای شامل قلب و عروق، فشار خون، دیابت، کلیوی و دیالیزی و سالمندان  را از برنامه های مهم طرح شهید سلیمانی اعلام کرد و گفت : در راستای اجرای این طرح ۱۵۶ هزار بیمار زمینه ای و اقشار در معرض خطر تحت پوشش قرنطینه معکوس قرار گرفتند.
وی افزود : با هماهنگی که با این افراد پیش از اجرای برنامه قرنطینه معکوس انجام شد، خروج آنها از منازل نیز مگر در موارد  اضطراری تا حد زیادی تحت کنترل مجریان این طرح قرار داشت به گونه ای که حتی تامین برخی مایحتاج آنها نیز از سوی نیروهای مستقر خریداری می شد و در اختیارشان قرار می گرفت.
اویس گفت : همچنین در قالب این طرح حدود ۱۶ هزار خانوار از اقشار کم درآمد جامعه اعم از بیماران کرونایی و حتی خانوارهای در قرنطینه اجباری مشمول بسته های حمایتی معیشتی شدند.
وی ارزش بسته های حمایتی توزیعی به این خانوارها را حدود ۴۷ میلیارد ریال اعلام کرد.
طرح شهید سلیمانی همزمان با سراسر کشور از اول آذر ماه با محوریت وزارت بهداشت و مشارکت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج مردمی در شهرها و روستاهای کشور به اجرا درآمد. در استان مازندران بیش از ۵۰ درصد از حدود چهار هزار پایگاه بسیج فعال در اجرای این طرح همکاری دارند.

ویروس کرونا نخستین بار ۲۹ بهمن ماه سال گذشته با شناسایی دو بیمار  بابلی در مازندران شیوع یافت و تاکنون  پیک سه موج از این ویروس پست سر گذاشته شد و براساس آخرین آمار با وجود فروکش کردن پیک موج سوم این ویروس در استان مازندران هم اکنون حدود ۹۱۱ بیمار با علایم مشکوک به کرونا در بیمارستان های دو دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل بستری و تخت مداوا قرار دارند.
همچنین براساس الگوی رنگ بندی کرونایی طبق آخرین ارزیابی نرم افزار ماسک وابسته به وزارت بهداشت از ۲۲ شهرستان این استان سه شهرستان دارای وضعیت کرونایی آبی ، ۱۰ شهرستان زرد و ۹ شهرستان  نیز نارنجی هستند.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha