به گزارش ایرنا، علیمحمد حقپناه عصر چهارشنبه در نخستین وبینار دستگاههای اجرایی کاشان با خبرنگاران در راستای جلوگیری از انتقال زنجیره ویروس کرونا افزود: به ازای هر ۱۰ نفر در کاشان، هفت نفر بیمهشده تامین اجتماعی هستند.
وی خاطر نشان کرد: ۸۰ درصد جمعیت افزون بر ۱۰۳ هزار نفری شهرستان آران و بیدگل و نزدیک به ۷۰ درصد جمعیت بیش از ۳۶۴ هزار نفری شهرستان کاشان بیمهشده تامین اجتماعی هستند.
مدیر درمان تامین اجتماعی منطقه کاشان اظهار داشت: این مدیریت سالانه به سه میلیون و ۷۲۰ هزار نفر در این منطقه خدمات درمانی ارایه میکند.
به گفته وی، مدیریت درمان تامین اجتماعی منطقه کاشان ماهانه در بخش درمان مستقیم و غیرمستقیم به ترتیب به ۷۵ هزار و ۲۳۵ هزار نفر بیمه شده خدمات رسانی میکند.
حقپناه گفت: هزینههای درمانی برای بیمهشدگان تامین اجتماعی امسال در این منطقه در بخش واحدهای درمانی طرفهای قرارداد خصوصی و دولتی ماهانه ۱۷ میلیارد تومان و در بخش درمان ملکی ماهانه ۸ میلیارد تومان است.
وی افزود: ماهانه ۲۵ میلیارد تومان و سالانه ۳۰۰ میلیارد تومان نیز برای درمان بیماران زیرپوشش تامین اجتماعی منطقه کاشان هزینه میشود.
مدیر درمان تامین اجتماعی منطقه کاشان در خصوص ساخت تنها بیمارستان تامین اجتماعی شهرستان کاشان اظهار داشت: ساخت این بیمارستان همچنان با مشکل واگذاری زمین روبهروست.
وی ادامه داد: در اجرای مصوبه هیات دولت با واگذاری بیمارستان شهید دکتر بهشتی به دانشگاه علوم پزشکی کاشان در بهمن ۱۳۸۳ مدیریت درمان منطقه کاشان تمامی هزینه درمان بیمه شدگان تامین اجتماعی یعنی سهم سازمان و فرانشیز سهم بیمار را پرداخت میکند.
حقپناه اظهار داشت: مدیریت درمان تامین اجتماعی منطقه کاشان با توجه به شروع ویروس کرونا با جذب نیروی انسانی پزشک، درمانگاه بوعلی کاشان و درمانگاه تخصصی حضرت ابوالفضل (ع) آران و بیدگل را ۲ نوبت کرد.
وی با تاکید بر افزایش نزدیک به ۷۰ درصدی پرداختهای بیمه تامین اجتماعی کاشان، یادآور شد: این هزینهها بیشتر برای بستری بیماران کووید - ۱۹ در بخشهای مراقبت ویژه هزینه شده است.
مدیر درمان تامین اجتماعی منطقه کاشان اضافه کرد: با شیوع ویروس کرونا از اسفند سال گذشته تاکنون این مدیریت ۹ میلیارد تومان بابت درمان بیماران در منطقه کاشان هزینه کرده است.
به گفته وی، سازمان تامین اجتماعی با توجه به اینکه سی تی اس یکی از ابزارهای تشخیصی برای بیماری کووید ۱۹ است، محدودیتهایی در رابطه با تجویز آن از جمله تجویز از سوی تمامی پزشکان عمومی و متخصص، محدودیت زمانی ۶ ماهه و سقف ریالی مرکزهای طرف قرارداد را لغو کرد تا غربالگری این بیماری به راحتی انجام شود.
حقپناه از تخصیص ۱۴ میلیارد تومان اعتبار برای بهبود و ارتقای خدمات درمانی متناسب با نیاز بیمهشدگان، افزایش کیفیت و کمیت خدمات درمانی و توسعه بخشهای درمانی در منطقه کاشن خبر داد و گفت: ماهانه افزون بر چهار میلیارد تومان برای درمان رایگان بیماران تامین اجتماعی در بیمارستان شهید بهشتی کاشان هزینه میشود.
وی با یادآوری لغو محدودیت ۲۳۲ قلم داروی مورد نیاز بیماران تاکید کرد: بیمهشدگان برای تایید نسخه خود نیازمند مراجعه به دفتر اسناد پزشکی نیستند.
استفاده بیش از ۹۰ درصد پزشکان از نسخ الکترونیک
مدیر درمان تامین اجتماعی منطقه کاشان اظهار داشت: با هدف کاهش انتقال آلودگی از طریق دفترچههای بیمه، تاکنون بیش از۹۰ درصد پزشکان از طرح نسخه الکترونیک استقبال کردهاند.
به گفته وی، امسال۲۵۰ هزار نسخه الکترونیک از سوی پزشکان صادر شده که به نسبت سال گذشته ۶۵ درصد رشد داشته است.
حقپناه نوبتدهی تلفنی، استفاده از منشی دیجیتال و راهاندازی سیستم غیرحضوری کمیسیون پزشکی را از دیگر خدمات مدیریت درمان تامین اجتماعی برای جلوگیری از ازدحام بیماران در مرکزهای درمانی و قطع زنجیره شیوع ویروس کرونا بیان کرد.
اکنون مدیریت درمان منطقه کاشان با ۳۵۰ نفر نیروی انسانی خدمات خود را در حوزه درمان به بیش از ۳۴۳ هزار نفر بیمه شده تامین اجتماعی در شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل ارایه میدهد.
مدیریت درمان تامین اجتماعی منطقه کاشان، تنها شهرستان کشور است که به صورت مستقل همردیف استانها فعالیت دارد.
نظر شما