«وهب مختاران» روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه مشاوره مسیر شغلی، تضمینی بر اثربخشی آموزش های فنی و حرفه ای برای اشتغال زایی پایدار است، اظهار داشت: دفتر مشاوه شغلی واقع در مرکز فنی و حرفه ای خواهران میدان فلسطین همدان، با بهره گیری از کارشناسان و مربیان خبره، یک روز در هفته به علاقه مندان آموزش های مهارتی، مشاوره شغلی و حرفهای ارائه می دهد.
وی خاطرنشان کرد: خدمات مشاوره ای این مرکز در سه هفته آغاز به کار، به متقاضیان در رشته های مکانیک خودرو، آی تی و صنایع دستی در هر جلسه به ۱۰ تا ۱۵ نفر و به صورت رایگان بوده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان یاد آور شد: دفتر مشاوره شغلی و حرفه ای ادارهکل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان به عنوان زیرمجموعه مرکز تخصصی کارآفرینی و مهارت های کسب و کار این ادارهکل فعالیت میکند.
مختاران با بیان اینکه خدمات ارائه شده، سازگاری بین مشاغل موجود و نیروی کار را تامین می کند، ادامه داد: تربیت حرفه ای انسان ها به منظور ایجاد تخصص در آنها، از طریق فراهم آوردن تسهیلات و امکانات و ایجاد دوره های کارآموزی محقق می شود.
وی گفت: راه اندازی این دفتر بر پایه سه فرایند اصلی نیازسنجی مهارتی، ارائه خدمات مشاوره شغلی و آموزشی و ارائه خدمات مهارت آموزی مورد نیاز بازارکار به دانشجویان، با تکیه بر ظرفیت های بالقوه و بالفعل دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، دفاتر مشاوره شغلی و کاریابی های غیردولتی بوده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان عنوان کرد: یکی از سیاست های اشتغال در خصوص بازار کار، ارائه خدمات مشاوره آموزشی-شغلی است که می تواند به همراه کارآموزی در مراکز آموزش فنی و حرفه ای اثرات فراوانی برای کارجویان و ارتقای بهره وری شاغلان داشته باشد.
مختاران تاکید کرد: خدمات مشاوره آموزشی-شغلی ابزار مهمی برای مبارزه با بیکاری بلند مدت است.
اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان، ۱۸ مرکز ثابت و ۱۹۸ آموزشگاه خصوصی برای برگزاری دوره های آموزش فنی و مهارتی دارد.
نظر شما