عین الله طالبی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به تداوم رنگ زرد کرونایی شهرستان سوادکوه اشاره کرد و افزود: این رنگبندی با همراهی مردم، نظارت بر بانکها، ادارات، گیت ها، صنوف و مصوبات قرارگاهی در روستاها رسیده است اما باید بگوییم که این وضعیت رنگبندی شکننده است.
به گفته او در کمترین زمان با افزایش بستری بیماران کرونایی در بیمارستانها ناشی از عادی انگاری و همچنین سرعت بالای شیوع ویروس حتماً شاهد تغییر رنگ کرونایی خواهیم بود و نباید نسبت به این مسئله سهلانگاری شود.
سرپرست فرماندار سوادکوه نگرانی عمده را از ورود ویروس جهش یافته به استان دانست و گفت: باتوجه به قدرت سرایت بالای این ویروس ممکن است با مشکلات متعددی مواجه شویم. پس تنها راه مقابله با آن رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی است که باید توسط همه مردم اجرایی شود.
طالبی با بیان اینکه مراقبت ها در برابر ویروس کرونای جهش یافته باید شدیدتر باشد، افزود: تا زمانی که واکسن مقابله با این ویروس به صورت تکمیلی اجرایی نشود، بهتر است مردم به رنگبندی کرونایی تکیه نکرده و همچنان اجرای دستورالعمل های بهداشتی را در اولویت قرار دهند.
وی با تاکید براینکه ساده انگاری و عادی انگاری مردم فضا را برای جلوان ویروس کرونا فراهم می سازد ادامه داد: دلبستگی به رنگ بندی و تکیه بر کاهش موقتی آمار بیماران کرونایی بستری در بیمارستان می تواند بار دیگر ما را به وضعیت قرمز بکشاند.
فرماندار سوادکوه گفت: عمده نگرانی ما برای اماکن پر تردد همچون بانکها، صنوف، دفاتر پیشخوان، جایگاه های سوخت، خبازی ها و کارگاه های کوچک همچون مکانیکی ها است که تردد افراد و رعایت سطح پروتکل های بهداشتی بسیار پایین است.
طالبی مراودات دوستانه و خانوادگی را نیز از دیگر مسائل مورد دغدغه در کنترل زنجیره انتقال توصیف کرد و افزود: متاسفانه دورهمی ها همچنان ادامه داشته و شرایط را برای مدیریت ویروس سخت می سازد.
شهرستان سوادکوه با جمعیت حدود ۴۵ هزار نفری یکی از شهرستان های کوهستانی و کم جمعیت استان می باشد که در ماههای اخیر بارها به وضعیت قرمز و نارنجی کرونایی در آمده است.
نظر شما