رحیم دادینژاد روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در ارزیابیهای اولیه کارشناسان دو ترک عمیق و ریزترک روی این پل تاریخی مشاهده شده است.
وی بیان کرد: در بخش هایی که به تازگی مرمت شده تخریب صورت نگرفته اما دو دهانه دیگر به دلیل زلزله اخیر دچار تخریب شده است.
دادی نژاد اضافه کرد: اعتبار مورد نیاز مرمت این پل تاریخی تامین شده و به زودی عملیات مرمت آن آغاز می شود.
معاون میراثفرهنگی ادارهکل میراثفرهنگی گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت:تاکنون به جز این پل، مورد دیگری از تخریب آثار تاریخی ناشی از زلزله اخیر گزارش نشده است.
مجموعه پلهای تاریخی پاتاوه شامل پنج پل تاریخی است.
قدیمیترین پلی که از مجموعه پلهای تاریخی پاتاوه باقی مانده پل تخت شاه نشین مربوط به دوره ساسانی است.
دادی نژاد تصریح کرد:مجموعه پلهای تاریخی پاتاوه در سال ۵۲ به ثبت ملی رسیده و اواخر دهه ۷۰ کار مرمت و احیای مجدد مجموعه پلها شروع شد و پل بزرگ دوره صفویه تقریبا به صورت کامل بازسازی شده است.
شهر پاتاوه از توابع شهرستان دنا در استان کهگیلویه و بویراحمد در ۴۵ کیلومتری شهر یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد واقع شده است.
زلزله ای به بزرگی ۵.۶ ریشتر ساعت ۲۲ و پنج دقیقه و ۳۴ ثانیه چهارشنبه شب ۲۹ بهمن ماه ۱۳۹۹ شهر سی سخت مرکز شهرستان دنا را لرزاند. مرکز لرزه نگاری کشور اعلام کرد که این زلزله در عمق هشت کیلومتری زمین اتفاق افتاده است.
بر اساس این گزارش زلزله در فاصله ۱۰ کیلومتری سی سخت، ۱۹ کیلومتری کمه در استان اصفهان و ۲۴ کیلومتری یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد رخ داده است.
نظر شما