علی اصغر خلیلی روز یکشنبه با اعلام این خبر به رسانهها افزود: نیاز روزانه هرمزگان به مرغ گرم حدود ۹۰ تا ۱۱۰ تن بوده و سازمان جهاد کشاورزی طبق این نیاز اقدام به کشتار مرغ میکند.
وی بیان داشت: براساس مصوبه نشست هماهنگی توسط صنعت، معدن و تجارت هرمزگان و ستاد تنظیم بازار این نیاز به مرغ گرم هم اکنون به ۱۲۰ تن به صورت روزانه رسیده و سازمان جهادکشاورزی با آمادگی کامل نسبت به کشتار این میزان به صورت روزانه اقدام میکند.
سخنگوی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان اظهارداشت: شب گذشته نیز ۱۰۹ تن مرغ کشتار شده و تا چند روز آینده مابقی نیاز استان به کمبود مرغ گرم برطرف میشود.
خلیلی ادامه داد: ماه گذشته ۲ میلیون و ۲۱ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای استان هرمزگان انجام شده است.
وی همچنین با بیان اینکه برای ایام شب عید برنامه ریزی لازم انجام شده و کمبودی نخواهیم داشت، تصریح کرد: نحوه قیمت گذاری در چهارچوب ستاد تنطیم بازار هرمزگان و براساس قیمت روز منطقه ای و یکسان در سطح استان مشخص و تعیین میشود.
مرغ گوشتی در کنار محصولاتی همچون تخم مرغ و گوشت قرمز از مواد مهم غذایی و در ارتباط مستقیم با امنیت غذایی است که شاخصی مهم در توسعه پایدار نیز محسوب میشود.
سخنگوی جهادکشاورزی استان:
مرغ به میزان کافی برای کشتار در مرغداریهای هرمزگان وجود دارد
۳ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۱۶
کد خبر:
84237265
بندرعباس- ایرنا- سخنگوی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با اشاره به اینکه تا پایان امسال هیچ کمبودی در زمینه تامین مرغ نخواهیم داشت، گفت: مرغ به میزان کافی جهت کشتار در مرغداری های استان وجود دارد.
اخبار مرتبط
-
معاون اموربازرگانی صنعت،معدن وتجارت:
توزیع مرغ منجمد درهرمزگان تا زمان تعدیل قیمت ادامه دارد
بندرعباس- ایرنا- معاون امور بازرگانی وتوسعه تجارت سازمان صنعت، معدن وتجارت هرمزگان گفت: توزیع…
-
بی ثباتی بازار مرغ در هرمزگان
بندرعباس- ایرنا- کمبود گوشت مرغ و افزایش قیمت آن در بیشتر مناطق هرمزگان به ویژه شهر بندرعباس…
-
در راستای تنظیم ستاد بازار؛
۱۰۰ تن مرغ منجمد به هرمزگان اختصاص یافت
بندرعباس- ایرنا- معاون امور بازرگانی وتوسعه تجارت سازمان صنعت،معدن و تجارت هرمزگان گفت: در…
نظر شما