به گزارش روز دوشنبه مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، مهراله رخشانیمهر افزود: سهم نوسازی مدارس از اعتبارات عمرانی کشور از ۱.۵ درصد در سال ۱۳۹۶ به ۵ درصد در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ رسیده است.
وی همچنین از پیشبینی راهاندازی کلاس هوشمند و اتاق فناوری بهمنظور توسعه آموزشهای الکترونیک در مدارس خبر داد و گفت: ردیف اعتباری این موضوع در لایحه بودجه۱۴۰۰ پیشبینیشده که امید است با تصویب و تخصیص آن گام بزرگی در جهت بهرهگیری از ظرفیت فضای مجازی در توسعه آموزش برداشته شود.
رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: نیمهتمام ماندن بسیاری از پروژههای مشارکتی در سالهای اخیر به یک معضل بزرگ تبدیلشده بود که اکثر آنها پروژههایی بزرگ بودند و تکمیل آنها از عهده خیرین خارج بود، اما با تخصیصهای صورت گرفته در چهار سال اخیر هیچ پروژه نیمهتمام و بلاتکلیفی نداریم.
به گزارش ایرنا، رییس سازمان نوسازی، توسعه و بازسازی مدارس کشور پیشتر به خبرنگار ایرنا گفته بود: از ابتدای دولت یازدهم تاکنون، حدود ۱۶ هزار فضای آموزشی در قالب ۸۱ هزار و ۵۰۰ کلاس درس با زیربنای بیش از ۱۱ میلیون مترمربع به بهره برداری رسیده است.
رخشانی مهر افزود: در این مدت به طور میانگین روزانه ۲۸ کلاس درس در مناطق مختلف کشور به بهره برداری رسیده است.: با بهره برداری این تعداد کلاس در دولت یازدهم و دوازدهم، در مجموع بیش از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار دانش آموز از کلاس های درس ایمن و استانداردهای منطبق با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش برخوردار شدند.
معاون وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: همچنین بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ فضای آموزشی در قالب ۳۵ هزار و ۶۰۰ کلاس درس با زیربنای حدود پنج میلیون مترمربع در سال های ۹۲ تا ۹۶ به بهره برداری رسیده است.
رخشانی مهر تصریح کرد: بیش از ۹ هزار و ۳۰۰ فضای آموزشی در قالب حدود ۴۶ هزار کلاس درس با زیربنای بیش از ۶ میلیون مترمربع از ابتدای دولت دوازدهم به بهره برداری رسیده است که به طور میانگین روزانه ۳۱ کلاس درس با حدود چهار هزار و دویست مترمربع را شامل می شود.
نظر شما